miercuri, august 17, 2022

Disciplina în trafic este urmărită de polițiștii rutieri, în perioada 13-19 noiembrie

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – I.P.J. ARAD]

În perioada 13-19 noiembrie, sub coordonarea Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române, zeci de poliţişti arădeni desfăşoară activități pe linie rutieră, pentru creşterea gradului de disciplină în trafic, având ca obiectiv combaterea neacordării priorităţii de trecere vehiculelor și pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului public.

În perioada antemenționată, polițiștii rutieri vor executa activități specifice pe raza județului și municipiului Arad, în 5 etape astfel:

Etapa I: la data de 13 noiembrie a.c., s-a acționat în vederea asigurării vizibilității efetivelor de poliție rutieră, pe toate tronsoanele de drum din județ și municipiu.

Etapa a II-a: la data de 14 noiembrie a.c., timp de 3 ore, polițiștii au acționat pentru combaterea neacordării priorității de trecere pietonilor.

Etapa a III-a: a avut loc la data de 15 noiembrie a.c., polițiștii acționând pentru combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni.

Etapa a IV-a are loc astăzi,16 noiembrie, polițiștii rutieri acționând pentru combaterea neacordării priorității de trecere pietonilor.

Etapa a V-a: în perioada 17-19 noiembrie, polițiștii vor acționa timp de 4 ore pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, în primele trei etape, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 353 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 151.000. de lei.

Activitățile desfășurate de polițiști sunt menite să asigure un climat de disciplină în trafic, contribuind astfel la reducerea semnificativă a numărului de accidente cu consecințe grave.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news