Front 7 ȘTIRI

Dispută SERIOASĂ la LIPOVA pe tema „E BINE că l-a bătut POLIȚIA pe un recidivist pe șoricioaică sau NU E BINE că l-a bătut POLIȚIA?”… care zice că nici nu l-a bătut!

 

O postare publicată de grupul de facebook Lipova Official s-a lăsat cu o adevărată „dispută socio-juridică” în materie de procedură penală – capitolul „ce are voie și ce n-are voie să facă polițistul cu contravenientul / infractorul odată prins” – mai ales în lumina noilor prevederi în domeniul ordinii și siguranței publice intrate în vigoare acum 10 zile.

Cea care a publicat postarea este soția unui cunoscut recidivist de pe Valea Mureșului, „un hoț mărunt, reținut, arestat și condamnat pentru diverse găinării, care mai nou consumă și șoricioaică și este foarte agresiv” după cum ni l-a descris unul dintre mulții polițiști care-l cunosc – Ciprian Balint pe numele său – care a înțeles astfel să-și arate dragostea fără nicio limită pentru alesul inimii și tatăl copilului său.

S-a început de la „Așa se face dreptate politia din Radna cu pumnu si picioru…banuiesc ca sunteti aici pe grup eu cel putin va garantez ca lucrurile nu o sa stea asa …pentru ceea ce a.ti facut pana in panzele albe ma duc pt voi.” și s-a ajuns la „Mi se pare o atitudine demodată încercarea de a face din lege un surogat pt conștiințele necoapte pe care ne convine sa le restrictionam si sa le păstrăm la un nivel inferior, pentru a rămâne stăpâni a unei subiectivități ce o considerăm valoroasă dacă ne este bine doar nouă sau mai bine zis doar daca nevoile noastre sunt satisfăcute!” – semn că la Lipova, cel puțin din punct de vedere al dezbaterilor pe facebook, lucrurile stau bine spre foarte bine… adică au o epică, au o finalitate, au concluzii sofisticate… nu-i puțin!

Surse din I.P.J. Arad neagă faptul că recidivistul a fost lovit, rezumându-se la a specifica faptul că „cel amendat a refuzat, arogant, legitimarea!”

Asa se face dreptate politia din Radna cu pumnu si picioru…banuiesc ca sunteti aici pe grup eu cel putin va garantez…

Publicată de Teodora Stefania Balint pe Luni, 3 februarie 2020

 

Lucian Valeriu, 4 februarie 2020 12:24