marți, august 16, 2022

Doi minori de 15 și 17 ani i-au smuls poșeta unei femei care aștepta autobuzul în CENTRUL ARADULUI, la 5 dimineața. Jandarmii i-au prins în FLAGRANT… și le-au luat un INTERVIU

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

O FEMEIE CE AȘTEPTA MIJLOCUL DE TRANSPORT ÎN COMUN ÎNTR-O STAȚIE DE AUTOBUZ A FOST PRĂDATĂ DE DOI MINORI

Azi dimineață, în jurul orei 05.00, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, a observat doi tineri care traversau în fugă o stradă din zona centrală a municipiului Arad. Unul dintre aceștia avea asupra sa o poșetă de damă. Jandarmii au trecut la urmărirea celor două persoane, iar în scurt timp cei doi au fost prinși.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că, doi tineri cu vârste de 15 respectiv 17 ani, au  profitat de neatenția unei femei care aștepta un mijloc de transport în comun într-o stație de autobuz și i-au sustras poșeta, după care au luat-o la fugă.

Jandarmii au întocmit pe numele celor două persoane actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar poșeta a fost restituită persoanei vătămate. În continuare se fac cercetări în acest caz.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – JANDARMERIA ARAD

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news