duminică, februarie 5, 2023

Doi tineri de 20 și 25 de ani au ieșit la tâlhărit în Bujac, au „produs” 3000 de lei și două telefoane… după care au fost arestați

Arestați pentru tâlhărie

Polițiștii Secției 1 Vlaicu Arad au fost sesizați, în ziua de 7 ianuarie a.c., despre o tâlhărie săvârșită pe raza municipiului.

Din cercetări, a reieșit că persoana vătămată, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Orfeu, din Arad, ar fi fost deposedată, prin violență, de o geantă cu 3.000 de lei și două telefoane mobile.

Ulterior identificării persoanelor bănuite, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție, la domiciliile a doi bărbați, de 25 și 20 de ani, din Arad, unde au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, parte din bunurile sustrase.

În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de magistrații Judecătoriei Arad.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Biroul pentru Operațiuni Speciale.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news