Acasă ȘTIRI Doliu și la Palatul Copiilor: îndrăgita profesoară de DANS, Hortensia – Ștefania...

Doliu și la Palatul Copiilor: îndrăgita profesoară de DANS, Hortensia – Ștefania Jucotinschi (Zizi) „a plecat într-o lume mai bună”

0

 

Este doiliu și în Palatul Copiilor după ce profesoara de dans Hortensia-Ștefania Jutcovschi (produs al Facultății de Educatie Fizica si Sport la IEFS BUCURESTI, promoția 1966 – 1970) a decedat ieri, 29 mai.

„Iubita noastră colegă Hortensia-Ștefania Jucotinschi a plecat astăzi într-o lume mai bună, printre îngerii din cer, lăsând un gol imens în sufletul colectivului de la Palatul Copiilor Arad. Mai bine de 14 ani, draga noastră Zizi a fost trup și suflet pe catedra de dans sportiv de la Palatul Copiilor Arad, dar și o prietenă de nădejde pentru oricine îi solicita ajutorul. Zâmbetul și pofta ei de viață, dragostea pentru copii și dans nu vor putea să dispară niciodată din sufletul celor care au cunoscut-o. Va rămâne veșnic în amintirea noastră!” – cu durere în suflet transmite Colectivul de la Palatul Copiilor Arad!

Clubul Copiilor Pecica: „A fost Magia Dansului, cândva, cu bucurii, cu premii și medalii, cu siguranță că vom fi și mai săraci, acum când doamna Jucotinschi Hortensia-Stefania a plecat la îngeri, în pași de vals, lăsând un loc gol la masa juriului! Drum lin, draga noastră prietenă, Dumnezeu va avea grijă de tine. Condoleanțe familiei!”

Transmite și noi condoleanțe familiei îndurerate și grupului de prieteni apropiați profesoarei…
Dumnezeu să o odihnească în pace!

Exit mobile version