Dorel Căprar (PSD): „Vrem o comisie de anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat la spitalul din Gurahonţ”

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – PSD ARAD]

 

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, va solicita aleşilor judeţeni formarea unei comisii de anchetă pentru a vedea de ce s-a ajuns ca spitalul din comuna arădeană Gurahonţ să fie într-o stare deplorabilă. Această unitate medicală a fost în adminsitrarea Consiliului Judeţean Arad în ultimii ani de zile.

„Am văzut că fostul spital din comuna Gurahonţ este într-o stare deplorabilă. Aparatura este distrusă, iar unele obiecte aflate în inventar, furate sau vandalizate. Acestă clădire, în care a funcţionat unitatea medicală, a fost administrată de Consiliul Judeţean Arad. Nu este posibil să ajungă într-un asemenea stadiu de degradare. Consilierii judeţeni ai Partidului Social Democrat vor cere formarea unei comisii de anchetă menită să stabilească de ce s-a ajuns în această situaţie. De asemenea, este important ca cei vinovaţi să fie traşi la răspundere. Spitalul Comunal Gurahonţ a fost închis de Guvernul Emil Boc în cursul anuzlui 2011. A fost preluat, ulterior, de CJA, aici funcţionând secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean Arad. Nu este posbil ca acum, această fostă unitate medicală să fie jefuită şi distrusă. De aceea ne dorim ca administraţia judeţeană să dea undă verde unei comisii care să stabilească ce s-a întâmplat aici şi cine sunt cei vinovaţi de starea în care a ajuns fostul spital din comuna Gurahonţ”, afirmă preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

 

Biroul de Presă al PSD Arad

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6525
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

1 Comentariu

 1. -Iaca-asa ne prabusim.
  -N-o mai fi nimic de noi.
  -Decizia este deja luata, s-a hotarat soarta spitalului.
  -Primaria vrea sa transforme cladirea in PUSCARIE; intru-cat la faza la care se afla, corespunde cerintelor de moda veche.
  -Dar grabiti-va.
  -Primele camere sunt deja rezervate:
  -camera 1- primarita +vicele
  -camera 2- contabila +administratoru
  -camera 3-consiliul local care a redactat{fostul PDL} HOT. 29 din 5 aprilie 2011, intruniti de indata, aproband in unanimitate desfintarea spitalului.
  -S.a.m.d.
  -ASA CACI NUMAI FACE NIMENI NICI O ANCHETA. PUNCT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy