miercuri, februarie 8, 2023

Două FEMEI și un bărbat au TÂLHĂRIT un BĂTRÂN în scara unui bloc din „Vlaicu”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII DIN VLAICU PENTRU TÂLHĂRIE

 

Polițiștii Secției 1 de Poliție Urbană Vlaicu au reținut, pentru 24 de ore, trei persoane, pentru tâlhărie. La data 5 februarie 2021, în jurul orei 12:45, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 76 de ani, din Arad, că în timp ce se întorcea de la cumpărături, în jurul orei 11:20, un bărbat necunoscut a intrat în scara unui bloc de pe strada Predeal, iar în fața apartamentului său l-a lovit, i-a sustras borseta, după care a fugit. În baza semnalmentelor furnizate și a informațiilor deținute, au fost dispuse, de îndată, în teren, efective sporite de poliție.

La scurt timp, pe Calea Aurel Vlaicu, în dreptul unui fast-food, polițiștii au depistat, în flagrant delict, trei persoane care corespundeau semnalmentelor, un bărbat de 18 ani, din județul Mureș și două femei, de 17 și 30 de ani, din Arad, având asupra lor bunurile persoanei vătămate. În fapt, s-a reținut ca una dintre femei l-a însoțit pe tânăr în scara blocului, iar cealaltă a așteptat afară.

Cei trei au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news