Acasă ȘTIRI Două zile se vor spăla trotuarele și carosabilul pe Bulevardul Revoluției. Atenție...

Două zile se vor spăla trotuarele și carosabilul pe Bulevardul Revoluției. Atenție unde parcați!

Activitatea se va desfășura pe B-dul Revoluției, artera Podgoria-Teatru – retur, pe o perioadă de două zile consecutive (09-10 August 2022)

0
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Primăria Municipiului Arad continuă activitatea integrată de spălare a întregii suprafețe a străzilor și trotuarelor, această acțiune incluzând și igienizarea elementelor sistemelor de semaforizare și de siguranță rutieră (indicatoare, stâlpi, stâlpișori pentru delimitare parcare etc.).

Printre activitățile specifice se numără: curățarea manuală a rigolelor, măturarea manuală și
mecanizată a carosabilului și a trotuarelor, precum și spălarea mecanizată și manuală (din furtun) a întregii suprafețe a trotuarelor și carosabilului.

Menționăm că această acțiune se desfășoară separat de activitățile specifice de salubrizare stradală și întreținere a curățeniei (golire coșuri de deșeuri stradale, măturat stradal, colectare ambalaje/deșeuri stradale depozitate pe străzi etc.), activități care se desfășoară zilnic, conform programului.

În cartierul dumneavoastră, activitatea se va desfășura pe principala arteră de circulație, respectiv pe B-dul Revoluției, artera Podgoria-Teatru – retur, pe o perioadă de două zile consecutive (09-10 August 2022), după cum urmează:
ZIUA I – Marți, 09 August 2022:

În data de 09.08.2022 (Marți), între orele 18.00 – 05.00 , se va interveni pe sensul de mers Podgoria-Teatru (B-dul Revoluției partea dreaptă), motiv pentru care vă rugăm să veniți în sprijinul nostru și să nu îngreunați activitatea utilajelor de salubrizare, respectiv să nu parcați (auto)vehicule pe toată lungimea arterei vizate.

Astfel, autovehiculele aparținând locuitorilor care domiciliază în blocurile de pe sensul de mers
dinspre Podgoria până la Teatru pot fi parcate pe celălalt sens de mers sau în parcarea Mediana B-dul Revoluției.

ZIUA II – Miercuri, 10 August 2022:

De asemenea, în data de 10.08.2022 (Miercuri) între orele 18.00 – 05.00, vă rugăm să nu parcați (auto)vehicule pe toată lungimea B-dului Revoluției, sensul de mers Teatru-Podgoria (B-dul Revoluției partea stângă).

În acest sens, autovehiculele de pe sensul de mers dinspre Teatru înspre Podgoria vor fi parcate pe sensul opus sau în parcarea Mediana B-dul Revoluției.

Se va proceda la ridicarea și relocarea autovehiculelor

Vă informăm că, în cazul în care nu vă conformați solicitării de eliberare a domeniului public
de (auto)vehicule parcate, se va dispune ridicarea și relocarea acestora în cel mai apropiat loc
disponibil, în vederea desfășurării optime și în condiții de siguranță a activităților de spălare stradală.

În cazul unor condiții meteo nefavorabile, activitatea de spălare a Bulevardului Revoluției se va decala/amâna cu o zi.

Vă mulțumim pentru sprijinirea efortului nostru de menţinere a curăţeniei, prin respectarea regulilor minime pentru atingerea acestui obiectiv, și ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat de utilajele folosite la acțiunea de spălare stradală!

Biroul de presă al Primăriei Arad

Exit mobile version