miercuri, august 10, 2022

Dr. Dana Olar și-a sistat contractul cu Spitalul Județean Arad, bucurându-se de pensie

Începând cu data de 1 iulie, dr. Dana Olar, medic șef al Secției Pneumologie II mai bine de 30 de ani, și-a sistat contractul cu Spitalul Județean Arad, bucurându-se de pensie.
Doamna doctor nu-și întrerupe activitatea profesională, rămânând în continuare la dispoziția pacienților în regim ambulator.
„După mai bine de 40 de ani de profesionalism și dedicare puse în slujba pacienților pneumologici ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad și de mai bine de 31 de ani medic șef al Secției Pneumologie II, dr. Dana Olar se bucură de astăzi de bine meritata pensie!
Vă mulțumim doamna doctor pentru dăruirea și profesionalismul de care ați dat dovadă, zi de zi, pentru sănătatea aproapelui nostru! Vă dorim să aveți parte de o pensie lungă și frumoasă, cu multă sănătate și numai bucurii!” – este mesajul postat pe pagina de Facebook a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news