Dr. Liviu Tuturici: SPUNE-ȚI POVESTEA… pentru că TĂCEREA UCIDE!

 

Observ cu interes dezvăluirile care nu contenesc să apară, despre abuzuri asupra femeilor, fie ele din lumea filmului american, fie din politica britanică, fie din educație, la noi, aici, în România. În afară de faptul că sunt dezgustat de aceste practici, e de-a dreptul halucinant numărul acestor abuzuri, și perioada de timp uriașă în care acestea s-au produs.

Tăcerea ucide. Timp de decenii, aceste practici rușinoase s-au perpetuat, de multe ori cu buna știință a mai marilor zilei. Acest atac constant împotriva demnității femeilor, această agresiune rușinoasă, bazată pe situația de putere, pătează activitatea tuturor sectoarelor, de la economic la educațional și chiar politic. Ca om, ca fost sportiv,  ca medic, cadru universitar și implicat în viața politică, mă declar alături de toate persoanele care au suferit abuzuri și doresc să fac un apel la aceste persoane să își spună povestea. Vinovații trebuie cunoscuți și pedepsiți. Astfel de atitudini aduc rușine tuturor bărbaților, iar tăcerea nu este un răspuns. Agresorii, abuzatorii au stat prea mult liniștiți. E momentul să schimbăm asta.

Proiectul SPUNE-ȚI POVESTEA este o inițiativă personală, însă are sprijinul colegilor mei din ALDE, al presei libere și al oamenilor curați din Arad. Ajutați-ne să vă ajutăm ! Spuneți-vă povestea !

Nu înseamnă nu !

Dr. Liviu Tuturici

Loading

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6490
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

3 Comentarii

  1. Hm…iniţiativă faină, însă….adevărul greu se spune ! Dacă e vorba de ALDE…nu acolo sunt cele 5 femei ( foste soţii) care ar trebui să-şi spună povestea ? ar fi interesant chiar dacă nu a fost vorba de abuz doar de iubire ! Nu-i aşa ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy