POLITICE

Dragoste de la distanță: Sergiu Bîlcea a optat pentru calitatea de deputat, lăsând Aradul pentru „imunitate”

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sergiu Bîlcea a optat pentru calitatea de deputat

Președintele PNL Municipiul Arad, Sergiu Bîlcea, a făcut un nou pas pentru preluarea mandatului de deputat: renunțarea la calitatea de consilier municipal.

„Am optat astăzi pentru calitatea de deputat, ceea ce înseamnă că demisia din Consiliul Local Municipal. Deși pare o alegere ușoară, nu a fost așa. Pentru că nu am pus în balanță avantajele personale, puterea m-am gândit la poziția din care pot să fac mai mult pentru oameni, pentru Arad. Administrația locală contează: aici, aproape de oameni, se iau decizii importante. Azi am demisionat din funcția de consilier municipal dar nu renunț la problemele locale și nu mă îndepărtez de administrația locală. Ca parlamentar și ca președinte al PNL Municipiul Arad, voi fi direct interesat și direct implicat în administrația locală. Mi-am asumat clar în fața arădenilor sprijinul pentru proiectele locale, voi munci pentru ele și voi lupta, dacă este cazul, cu oricine pentru a le duce la bun sfârșit”, a declarat Sergiu Bîlcea. Acesta va depune luni jurământul la București și va prelua oficial mandatul de deputat.

 

Critic Arad, 18 decembrie 2020 4:04


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783