Front 7 ȘTIRI

Duminică, la Nădlac, doi „RAMBO-VÂNĂTORI” ieșiți dintr-un Mitsubishi argintiu au împușcat labradorul unui localnic cu o PUȘCĂ CU LUNETĂ cu glonț de calibru 22 – ratându-l de puțin pe stăpân! Luni, l-au chemat pe stăpân la Poliție, unde i se va spune că nu i-au prins pe autori…

 

Nu-i neapărat nouă, dar acum s-a înmulțit specia „cocalar cu pușcă” (vezi articolul asociat) și, și mai nou, umblă câte doi, cheauni de beți, descind din Mitsubishi 4×4 argintii cu numere provizorii de Timișoara îmbrăcați în Rambo și trag cu pușca cu lunetă în tot ce prind viu prin zonă.

Titus Onea, un nădlăcan, își plimba liniștit câinele labrador – foto – în seara de duminică, 13 ianuarie, 2019, pe locul pe care și-i scot la plimbare animalele de companie mai toți oamenii din orășelul de graniță… altădată liniștit. Zona periferică e un așa-numit „parc public”… de fapt un teren cu proprietăți private… lăsate așa și defrișate aiurea (fapt pentru care fostul primar, Vasile Ciceac, are probleme penale)

„Cățelușa fugea… cum fug labradorii… e plin de căprioare prin zonă și se hârjonesc… sunt prietenoase. Pe acolo ieșim în fiecare seară… La un moment dat, am văzut doi indivizi pe dig, înarmați cu arme cu lunetă. Pur și simplu au tras în direcția mea două gloanțe cu armă de foc, ucigând câinele pe loc. I-am văzut, după aceea, cum părăsesc fugind locul și se urcă într-un 4×4 argintiu și dispar” – este ceea ce ne povestește omul, fără a avea nimic împotrivă – ba chiar insistând – să își facă public numele.

Sunt patru martori care au asistat, din diferite unghiuri, la acest eveniment… aproape incredibil.

Cazul s-a concretizat într-un dosar de cercetare la Serviciul Arme, Explozibili și substanțe periculoase, iar polițiștii au făcut măsurători și expertize balistice, s-au uitat pe camere… dar la parchet, încă, nu a ajuns – din moment ce abia luni, 21 ianuarie, partea vătămată a fost chemată la sediul IPJ Arad.

Omul și-a angajat o casă de avocatură și este decis să meargă „până-n pânzele albe cu acest caz! Nu se poate să rămână neindentificați și nepedepsiți astfel de oameni” – ne declară Titus Onea.

Deși știm mai multe amănunte, preferăm să revenim asupra acestui caz după ce vom verifica zvonurile conform cărora, de fapt, se știe cine sunt cei doi „rambo de căcat”… dar că sunt prieteni cu cineva de la „butoanele principale” și de aceea n-am primit noi comunicat oficial pe acest subiect… de 4 zile-ncoace.

Foto: labradorul Luna, în primăvara anului 2018 – cățelușa care a fost împușcată cu o armă cu lunetă. 

Articol asociat:

La Arad scapi cu o amendă dacă-ți latră CÂINELE – la Șiria ți-l împușcă direct!… pentru că a apărut o nouă specie de COCALAR CU PUȘCĂ

Radu Pandelea, 17 ianuarie 2019 11:36

luneta