După 35 de ani, cantina de la Colegiul „Sava Brancovici” Ineu a fost modernizată si dotată printr-un proiect al Asociației „Cetatea Voluntarilor”

Elevii Liceului Tehnologic „Sava Brancovici” din Ineu beneficiază de o cantină modernizată, cu dotări noi. Investiția a fost realizată din donații și sponsorizări, printr-un proiect gestionat de Asociația „Cetatea Voluntarilor”, în parteneriat cu Liceul Tehnologic și Primăria Ineu. Zilnic, aici 80 de beneficiari mănâncă 3 mese calde pregătite cu mult drag!

Ioan Nicodin, directorul Liceului Tehnologic „Sava Brancovici”:

„În 1994, când a fost inaugurată această cantină, luau masa aici 600 de copii de învățământ special. Eram foarte mândri pentru că era o cantină modernă, la normele de atunci, iar astăzi avem din nou o cantină frumoasă, la standardele actuale, pentru care le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect de modernizare. Acest liceu s-a constituit pe principiul școlilor de meserii, iar tradiția continuă deoarece întotdeauna va fi nevoie de meseriași”.

Anamaria Popa, președintele Asociației „Cetatea Voluntarilor”:
„Am reușit și acest proiect si cu Fundația Alber cu care suntem la al 6-lea proiect împreună! Mulțumim echipei pentru bucuria cu care veniți alături de noi la fiecare provocare pentru Județul Arad.

Mulțumesc sponsorilor și partenerilor acestui nou proiect reușit: Primăria Orașului Ineu, Anidora Construct Ineu, IKEA, Fundația ALBER, Liceul „Sava Brancovici” Ineu, Quality Service și Asociația „Casa cu lacăt”.”

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6527
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy