SPORTURI

După „gura de oxigen” de la Beliu, UTA așteaptă confruntarea cu Energeticianul cu probleme de lot

 

La începutul ciclului săptămânal de pregătire UTA a onorat invitația celor de la Dacia Beliu echipă din liga a V-a, pentru a evolua într un joc de verificare cu prilejul inaugurării noului stadion din comuna amintită. Antrenorul Ionuț Popa este adeptul jocurilor de verificare în locul unei ședințe de antrenament. Cu echipa a doua în teren, UTA s-a impus cu un categoric 5 – 0 după 70 de minute de joc. Au marcat: Costin, Mateucă, Janos 2, David Popa.
Din păcate, însă, problemele de lot dau bătăi de cap tehnicianului arădean înaintea etapei cu numărul 13

Echipele de start:

Beliu: Galea – Mititelu, Coraș, Stan, Țârban – Boldizsar, Cristea, Semenic, Mașniță – Popa, Ruja

UTA: Orlic – Costin, Benga, Iuga, Copaci – Petra, Oprea, Enescu, Vădrariu – Rus, Pop

UTAII: Bodea – Dan, Manea, Rakoti, Suslak – Janos, A. Iuga,  Mateucă, Cubleșan – Yobouet, D. Popa

Mâine la Arad sosește ACS Energeticianul, echipă clasată pe locul 8, un semn de întrebare îl reprezintă starea suprafetei de joc deși sintetică aceasta a dat semne de oboseală după numai trei luni de la inaugurare.

După meciul pierdut de la Târgoviște după niște greșeli pe care nu ar trebui să le vedem la Liga a II-a, am mai pierdut și câțiva jucători. Coulibaly este suspendat, iar pe Matei l-am lăsat să se recupereze la București. El, Stahl și cu El Hasni sunt, probabil, capitole încheiate pentru noi în acest tur. Cu El Hasni am vorbit la telefon, ele susține că doctorul de la Paris îl pune pe picioare în trei săptămâni. Enescu a recidivat, iar Manea și Copaci au făcut și întinderi zilele trecute. Practic, câștigăm un jucător, pe Costin, dar am pierdut-trei patru dintr-o lovitură și încă axul central titular în primele etape. Nu știm care este adevărata cauză a acestor accidentări, dar cred că e una obiectivă. E clar că nici suprafața de antrenament nu ne ajută și de aceea am luat hotărârea ca din această săptămână să nu ne mai antrenăm deloc pe terenul sintetic, nici măcar în săptămânile cu meci acasă. Pregătirea pe această suprafață provoacă probleme genunchilor, spatelui, gleznelor și vreau să evităm pe cât posibil acest lucru”, a precizat Ionuț Popa.
Să mai spunem Energeticianul l-a dorit mul în vară pe Ionuț Popa pe banca tehnică, acesta a preferat să rămână la Arad. Confruntarea de mâine este programată la matineu pe arena din Aradul Nou

 

Cosmin Gherman, 19 octombrie 2018 7:15


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783