Acasă SPORT După succesul din Capitală, Aradul încheie etapa pe primul loc

După succesul din Capitală, Aradul încheie etapa pe primul loc

0

Trupa pregătită de Jose Araujo are un început de sezon foarte bun. După succesul clar din etapa trecută (96-45 cu Braşovul), a venit o nouă victorie la plus 40 de puncte (86-46 cu Rapid).

„Galben-albastrele” au condus în permanență, iar diferența putea fi mult mai mare. Echipa noastră are victorii pe linie până acum: două în primul tur din Cupă, cu KSE Târgu Secuiesc şi cele două din campionat, cu Olimpia Braşov şi Rapid.

Andreona Keys a fost coșghetera partidei, cu 28 de puncte, pe lista marcatoarelor mai apărând pentru FCC Baschet UAV Arad: Vitulova 13, Akathiotou 12, Hadzovic 10, Mîrne Nagy 10, Manea 8 și Ghiță 5 puncte. Au mai jucat Vați, Rotariu și Ciorban. La Rapid s-a remarcat veterana Flori Stănici (Diaconu), cu 24 de puncte, restul colegelor sale venind mult în spate cu: 8 puncte – G. Vlad, 7 – C. Dinu, 5 – V. Călin și doar două – Grigore. După succesul din Capitală, arădencele termină etapa cu numărul doi din Liga Naţională de Baschet Feminin pe prima poziţie (Vezi aici clasamentul). În derby-ul rundei, CSM Satu Mare a trecut clar de campioana din Sf. Gheorghe (78-56), în practic o reeditare a finalei din sezonul trecut.

Rezultatele etapei a 2-a din LNBF:

CSM Satu Mare – Sepsi Sf. Gheorghe 78-56

KSE Târgu Secuiesc – CSM Alexandria 57-52

Triumf Botoşani – CSM Târgovişte 44-71

Phoenix Constanţa – Agronomia Bucureşti 52-54.

Săptămâna viitoare, pentru FCC Baschet UAV Arad urmează o partidă pe teren propriu cu BC Sirius Târgu Mureș.

Exit mobile version