ȘTIINȚĂ

E „EPIDEMIE de BĂTUT NEVASTA” în Aradul ăsta!… Trei Ordine de Protecție a emis Poliția doar în weekendul trecut (cam cât în tot anul 2018)

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Ordine de protecție provizorii, emise de polițiștii arădeni

Polițiștii arădeni au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, trei ordine de protecție provizorii.

Polițiștii din Vladimirescu au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, pe numele unui bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate, care și-a agresat fosta concubină, lovind-o cu un obiect contondent în zona capului, în plină stradă. Bărbatul are interdicție de a se apropia la mai puțin de 50 de metri de victimă și de a comunica cu aceasta sub orice formă.

O arădeancă de 37 de ani a reclamat că fostul său concubin, un bărbat de 42 de ani, din Cuvin, ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite în locuința acesteia, unde ar fi amenințat-o cu moartea. De asemenea, în urma agresării femeii, aceasta ar fi căzut și și-ar fi rupt mâna.

În seara zilei de 19 aprilie a.c., un bărbat de 44 de ani, din localitatea Vânători, fiind sub influența băuturilor alcoolice, și-a lovit soția cu pumnul în zona feței, iar pe fiul lor minor cu un obiect din lemn. Polițiștii au dispus evacuarea bărbatului din locuința comună, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Cei în cauză sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de violență în famile, cel de-al doilea bărbat fiind cercetat de polițiștii Biroului de Ordine Publică și pentru violare de domiciliu.

Articole asociate: 

Sinistra CRIMĂ din „Vlaicu” a dus la încheierea unui ACORD de colaborare între POLIȚIE, JUSTIȚIE și DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ privind ORDINELE DE PROTECȚIE

POLIȚIA emite ORDINE DE PROTECȚIE „pe bandă”, de când cu îngrozitoarea CRIMĂ din „Vlaicu”. ÎNCĂ DOI soți tineri și-au amenințat cu CUȚITUL și lovit soțiile. Sunt cercetați pentru VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE și AMENINȚARE

Un „bărbat” din Sebiș are INTERDICȚIE de a se mai apropia de CASA PĂRINȚILOR SĂI la o distanță mai mică de 200 de metri, după ce, rupt de beat, i-a amenințat cu BĂTAIA

 

Critic Arad, 22 aprilie 2019 7:02

https://centaur.ag/wps/antibiotics/