ȘTIRI

E OFICIAL: Gheorghe Domșa lasă C.A.S. Arad, căreia i-a fost director peste două decenii, pentru un „post-trambulină” la București

E atât de oficial ceea ce circulă pe surse de vreo săptămână – anume că Gheorghe Domșa, directorul de două decenii al Casei de Asigurări de Sănătate Arad  merge la CNAS – încât Gheorghe Falcă însuși a confirmat, în urmă cu câteva minute, pe propria sa pagină de facebook știrea:
„Felicitări, Gheorghe Domșa!
Președintele Casei de Asigurări de Sănătate Arad, dr. Gheorghe Domșa, cel care a coordonat Grupul pentru Susținerea Spitalului Județean de Urgență Arad în perioada pandemiei, a fost invitat de către președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate să facă parte din echipa de management național. Este o recunoaște a profesionalismului domnului doctor Domșa și o confirmare a implicării sale, atât din poziția de conducere a CAS Arad cât și din cea de coordonate a crizei COVID.
Aradul are oameni de valoare pe care îi promovează în poziții importante.
Felicitări, dr. Domșa!” – e părerea europarlamentarului Falcă… probabil sinceră.
A noastră e alta – dar deocamdată preferăm să tratăm neutru această veste… mai importantă pentru sistemul de sănătate arădean decât pare.

Domșa a fost numit vicepreședinte la nivel național al Casei Naționale de Sănătate, funcție pe care o va ocupa începând de săptămâna viitoare.

[ACTUZALIZARE]

„Sunt președinte al CAS Arad din anul 1999, probabil cel mai vechi președinte din țară. Am fost cooptat în echipa de conducere de la nivel național a președintelui CNAS. Este o onoare, iar de săptămâna viitoare încep lucrul“, a declarat Gheorghe Domșa, care privitor la chestiunea „cine va fi următorul Gigi” a emis sentința  „Cel mai probabil funcția de președinte va fi ocupată de unul dintre cei doi directori executivi: Angela Cosma sau Bianca Găicean“ (doar că, din câte știm noi „din culise”, nu-i doar după cum vrea el).

Lucian Valeriu, 18 februarie 2021 8:10

domsa-falca