sâmbătă, aprilie 1, 2023

E OFICIAL: Sergiu Bîlcea este noul Falcă, pentru că „Ghiță Falcă pleacă din Arad”

 

„Am fost desemnat candidatul PNL pentru Primăria Arad, responsabilitatea aceasta arată încrederea colegilor în generaţia mea, opţiunea pentru energia şi puterea noastră de a duce mai departe dezvoltarea Aradului. Ştiu cum putem să atragem fondurile necesare pentru a face oraşul aşa cum îl visăm: curat, aerisit, verde de la un capăt la altul, cu spaţii pietonale. În noua etapă, punem accent pe înfrumuşeţarea Aradului în fiecare colţ al său. Am încredere că împreună vom reuşi să ne împlinim aspiraţiile: un oraş frumos, european, funcţional, curat. Avem tot ce ne trebuie: energie, idei, oameni harnici şi, cel mai important: iubim Aradul!”

Anunțul a apărut pe facebook în această după-amiază, ca status pe pagina de socializare a lui Sergiu Bîlcea și, chiar dacă nu a surprins pe nimeni (n-are decât 2 „wow”-uri din 550 de reacții, la ora publicării), a stârnit comentarii „împărțite” de la cititori (în funcție de tabăra politică în care se află) și este de ja „viral” – în PNL entuziasmul fiind „la cote maxime”… poate și de la vreme.

În parcul de lângă „Constructorul”, au fost validați câțiva dintre candidații care vor intra în bătălia politică din 2020. Astfel, după eliberarea fotoliului de primar, prin plecarea lui Gheorghe Falcă în Parlamentul European, Sergiu Bîlcea, actual vicepreședinte al Consiliului Județean și președinte al Organizației Municipale PNL Arad, va intra în competiție pentru conducerea Primăriei. Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad și prim-vicepreședinte al PNL Arad, va fi candidatul partidului pentru șefia CJA. La rândul său, consilierul municipal Ionel Bulbuc, urmeză să devină viceprimar interimar al municipiului, luându-i astfel locul lui Călin Bibarț, care va urca o treaptă, urmând să fie primar interimar și candidat la alegerile parlamentare, filiala votând, de asemenea, să fie susținut pentru a ocupa un loc în Guvernul României, când Partidul Național Liberal va ajunge la guvernare – citim în presa PNL.

Desigur, vom reveni asupra acestui subiect.

***

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sergiu Bîlcea este candidatul PNL pentru Primăria Aradului!

PNL a luat decizia de a susţine candidatura lui Sergiu Bîlcea la Primăria Aradului, după ce Gheorghe Falcă a făcut pasul spre Parlamentul European. Sergiu Bîlcea este un tânăr de succes, provine din mediul privat unde a dezvoltat o firmă de transport care lucrează în străinătate, este vicepreşedintele Consiliului Judeţean, are experienţă şi reuşite importante, a făcut performanţă la conducerea PNL Municipiul Arad.

„Cred în Arad şi în arădeni, sunt convins că oraşul nostru intră cu succes într-o nouă etapă de dezvoltare. Responsabilitatea de a candida pentru funcţia de primar arată încrederea colegilor din PNL în generaţia mea, opţiunea pentru energia şi puterea noastră de a duce mai departe dezvoltarea Aradului. Ştiu cum putem să atragem fondurile necesare pentru a face oraşul aşa cum îl visăm: curat, aerisit, verde de la un capăt la altul, cu spaţii pietonale. În noua etapă, punem accent pe înfrumuşeţarea oraşului în fiecare colţ al său. În perioada următoare, voi pune în dezbatere publică proiectul meu şi al PNL pentru Arad. Voi lucra încă de anul acesta, împreună cu colegii care conduc interimar Primăria, la proiectele oraşului.

Vom duce la bun sfârşit investiţiile aflate în derulare, le vom porni pe cele pentru care au început deja procedurile şi vom propune noi proiecte care vor schimba Aradul. Am încredere că împreună vom reuşi să ne împlinim aspiraţiile: un oraş frumos, european, funcţional, curat. Avem tot ce ne trebuie: energie, idei, oameni harnici şi, cel mai important: iubim Aradul!”, a declarat Sergiu Bîlcea!

10.06.2019,

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Articol asociat: 

„Fără penali în funcții publice” zici?… Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea este urmărit PENAL și OFICIAL pentru Gestiune frauduloasă, Înșelăciune și Exploatare patrimonială a unei persoane vulnerabile [ACTE din DOSAR]

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news