miercuri, martie 29, 2023

Ec. Carmen Lucuța a câștigat concursul pentru funcția de MANAGER al Spitalului Județean Arad

 

Noul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad este Carmen Lucuța. Ea a câștigat concursul organizat pentru ocuparea acestei funcții.

„Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al instituției medicale. În urma susținerii proiectului de management, de către ec. Carmen Lucuța, comisia de concurs i-a acordat nota finală 9.39. Ec. Carmen Lucuța va urma să ocupe funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Arad și a contractului de manager care vor fi semnate în zilele următoare” – conform comunicatului de presă remis de Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Carmen Alina Lucuța a fost numită în luna martie în funcția de manager interimar la Spitalul Clinic Județean Arad, după ce mandatul Corinei Crișan a expirat.

Anterior acestei funcții, Carmen Alina Lucuţa a ocupat postul de director financiar-contabil al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Ultimele Știri

Related news