miercuri, august 17, 2022

Echipa feminină de baschet ICIM Arad se pregătește pentru noul sezon competițional. Primul amical se joacă astăzi, în Serbia

 

 

Echipa feminină de baschet ICIM Arad și-a definitivat în prima săptămână a acestei luni, lotul pentru noul sezon ce stă să înceapă. Au fost 13 jucătoare la primele antrenamente în formulă completă susținute sub comanda noului antrenor, Miljan Medveđ secondat de către Dan Moraru.

Lotul de jucătoare: Dora Ardelean, Leeza Burdgess, Teodora Neagu, Miljana Dzombeta, A’Lexus Harrison, Brankica Hadzovic, Marta Fodor, Anamaria Ciotir, Rita Bartok și Adela Mercea. Lotul extins cuprinde și junioarele Alexandra Rotariu, Ana Maria Glisici și Timea Peter.

Astăzi, echipa de pe Mureș joacă un puternic amical în Serbia, unde gazdă va fi chiar campioana acestei țări, Crevena Zvezda, ora 18. Urmează apoi un joc în Ungaria, la Peac Pecs, pe 18 septembrie, ora 19. Trei zile mai târziu va avea loc revanșa, la Arad (21 septembrie, ora 18 ) și apoi la Novi Sad (23 septembrie, ora 16.30).

„Este o onoare pentru mine că am venit la un club important cu o mare tradiție în baschetul românesc. Un drum nou, mă aflu pentru prima dată în postura de antrenor principal. Sunt total mulțumit de lotul pe care l-am construit la Arad. Ce s-a putut aduce, s-a adus. Am făcut până acum 3 antrenamente cu lotul complet, fetele s-au adaptat foarte repede și totul e bine. Am jucat mulți ani în România, am fost la o echipă cu mulți suporteri și știu ce înseamnă atmosfera creată de proprii fani. Și la Arad e la fel, există o legătură strânsă între public și echipă” a declarat Miljan Medveđ.

 

FOTOBaschetarad.ro

Ultimele Știri

Related news