joi, decembrie 8, 2022

El este cel care a vrut să se încalțe pe gratis de la City Square. Polițiștii locali l-au prins cu geaca umflată în tramvai… și l-au „umflat”

 

Un individ cu alte „valori” decât ceea ce înțelegem noi prin, de exemplu, adidași… a înțeles să se încalțe nu doar gratis, ci și infracțional, însușindu-și două perechi de adidași de pe raftul magazinului de pantofi City Square de pe Centru… așa… fără niciun fel de discernământ. Nici nu a urcat bine în tramvai cu ei, că a și fost „umflat” de polițiștii locali arădeni.

Avem și o relatare de presă în acest sens: „Un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică a observat în jurul orei 16:20-16:25, în zona „Primărie”, o persoană care mergea pe carosabil printre maşini, având geaca umflată. Acesta a fugit şi s-a urcat într-un tramvai în staţia McDonalds, iar la staţia „Teatru” acesta a fost coborît de către poliţiştii locali. În urma controlului corporal au fost găsite asupra sa 2 perechi de adidaşi valorând fiecare 150 lei. A fost sesizată Poliţia Municipiului Arad şi infractorul a fost predat, în baza unui proces-verbal de predare-primire, către IPJ Arad.”

Marfa furată a fost restituită patronului care nu doreşte să depună plângere împotriva infracotrului în vârstă de 20 de ani (este născut în 1997).

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. Foarte bine ca patronul nu a depus plangere…Doar asa poate sa fure si maine, si poimaine, sau sa ne dea in cap…

  2. Domnu inspector sef Tamas, cu siguranta vei spune ca-i o…gainarie!? Da, eu cel putin anul asta nu am auzit ca agentii tai de ordine publica sa realizeze astfel de gainarii!? Sau ma-nsel?

Comentariile sunt închise.