CAMPANII

[ELECTORAL] Mihai Fifor : PSD rămâne un partid al dialogului, corectitudinii şi performanţei

 

„Nici PSD Arad şi nici colegii de la ALDE nu vor accepta şantajul şi presiunea politică ca substitut al dialogului administrativ civilizat şi constructiv, orientat spre beneficiul cetăţeanului. Nu trăim în vremuri feudale şi nu vom fi de acord niciodată cu o asemenea modalitate de lucru în Consiliul Local Municipal”, afirmă preşedintele Consiliului Naţional al PSD, senatorul Mihai Fifor.

Liderul social democrat a punctat alături de deputatul ALDE Mihai Calimente, în conferinţa de presă comună, că ambele partide doresc ca beneficiarul demersurilor administrative ale consilierilor celor două formaţiuni să fie doar arădenii.

„Consilerii PSD se află în CLM pentru a-i reprezenta pe cetăţeni şi au ajuns acolo prin votul electoratului pentru a face administraţie în folosul comunităţii locale. Nu vom da curs unor jocuri politice manipulative şi nici nu ne vom angaja în polemici inutile cu nuanţe suburbane. În ceea ce ne priveşte primează analizele serioase, legalitatea elaborării şi aplicării unor măsuri şi nu în ultimul rând dialogul cu factorii decizionali responsabili pentru a gestiona situaţii critice precum cea de la CET Arad. Abordările şi poziţiile noastre vor fi întotdeauna marcate de profesionalism şi responsabilitate, nu de dorinţa de a epata sau scandaliza politic.” spune Mihai Fifor, liderul grupului social democrat din Senat.

Biroul de presă al PSD Arad

Notă: Articol comandat de PSD Arad, executat de Critic Arad Media SRL, Cod Unic de Identificare al mandatarului financiar: 11160007

 

Critic Arad, 24 noiembrie 2016 4:36