vineri, septembrie 30, 2022

Elevii Academiei UTA au luat MAXIM de puncte în Liga Elitelor

 

Elevii Academiei UTA au reușit victorii pe linie în deplasările din această etapă de Elite.

Liga Elitelor U16, etapa 19: LPS Banatul – UTA 2-4 (0-3)

Au marcat: Mihai (1), Șerăngău (31, 40), Sarkozi (65)

Elevii lui Donca, Bogoșel și Țamboi au avut parte de o deplasare scurtă, la Timișoara, în compania Banatului. În tur UTA a câștigat cu 2-0, iar gazdele sperau într-o revanșă. Planurile au fost spulberate în primele secunde când Mihai profită de o ciocnire a portarului advers cu un coechipier și introduce mingea în poartă. În minutul 31 Sarkozi este faultat în careu, iar Șerăngău transformă penaltiul. Înainte de pauză Sarkozi bate bine un corner și Șerăngău înscrie cu capul. La reluare, în minutul 60 timișorenii reduc din diferență. După doar cinci minute Ekmekci bate o lovitură de pe partea stângă și Sarkozi (foto) înscrie cu capul. Cu trei minute înainte de finalul partidei cei de la Banatul mai înscriu o dată, iar scorul final este 2-4.

UTA: Blaga – Varga, Opriș, Pele, Codrea, Serăngău, Sarkozi, Mihai, Ungureanu, Ekmekci, Lingurar.

Au mai jucat: Popescu, Nagy, Ciubăncan, Cristea, Mare.

Liga Elitelor U19, etapa 19: Interstar Sibiu – UTA 0-4 (0-3)

Au marcat: Simon (3,20), Gavrilă (8), Mitrov (75)

Elevii lui Gaica și Ungur, lideri în Seria Vest a Ligii Elitelor U19, au defilat în deplasarea de la Sibiu. UTA a deschis repede scorul, în minutul trei, prin Simon din lovitură liberă. După cinci minute același Simon a scăpat spre poarta adversă, a șutat în portar, iar Gavrilă a urmărit și a marcat. Simon stabilește în minutul 20 scorul reprizei, lobând portarul pentru 0-3. Dacă în tur scorul a fost 12-1 în favoarea utiștilor, astăzi a fost doar o diferență de patru goluri, Mitrov marcând în repriza a doua pentru 0-4.

UTA: Opric – Haloș, Dardai, Pașcu, Mohaci, Salka, Rădulescu, Gavrilă, Mitrov, Simon, Boștină.

Au mai jucat: Merian, Răzban, Sfîrlea, Bortiș.

Liga Elitelor U17, etapa 19: Interstar Sibiu – UTA 0-4 (0-0)

Au marcat: Onișor (60, 85), Mocan (65), Borcea (75).

Utiștii conduși de Donca și Mărginean au fost ținuți în șah de Interstar Sibiu, ocupanta ultimului loc din Seria Vest a Ligii Elitelor U17. Prima repriză a fost sterilă, golurile partidei fiind marcate în partea a doua a întâlnirii. Onișor a deschis scorul în minutul 60 cu un șut frumos din voleu. După cinci minute Borcea centrează în fața porții iar Mocan marchează. În minutul 75 Borcea scapă singur cu portarul și face 0-3. Cu cinci minute înainte de final Onișor reușește dubla, iar UTA se întoarce cu toate punctele de la Sibiu.

UTA: Roșca – Popa, Pătlăgică, Măgulean, Putnic, Dănilă, Goldiș, Andrieș, Borcea, Mercioiu, Rotea.

Au mai jucat: Domide, Puta, Blaga, Mocan, Onișor.

Etapa viitoare, în 23 noiembrie, utiștii de la U19 și U17 primesc vizita brașovenilor de la Colțea, iar UTA U16 stă.

Ultimele Știri

Related news