SPORTURI

Elevii de la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” au urcat pe podium la Nicholas Indor Cup

 

În organizarea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad și a Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, în parteneriat cu Universitatea Aurel Vlaicu Arad, a avut loc ediţia cu numărul trei a turneului „Nicholas Indoor Cup” rezervat copiilor din clasele pregătitoare, I și II. În competiția de anul acesta au fost înscrise un număr impresionant de 18 echipe, reprezentând școlile din județul Arad.

În cadrul ediției din acest an a Cupei ,,NICHOLAS INDOOR CUP’’, școala gimnazială ,,Nicolae Bălcescu’’ a reușit surpriza competiției, terminând pe locul III, după ce a câștigat grupa A. În semifinale a trecut de echipa din Nădlac ajungând să joace în finală cu Sc. Gimn. Caius Iacob și Liceul Național de Informatică.

Sportivii școlii din cartierul Aurel Vlaicu au reușit să impresioneze. După ce au pierdut 2-0 cu Școala Gimnazială „Caius Iacob”, a fost foarte aproape să producă o surpriza conducând cu 2-1, pe marea favorită Liceul Național de Informatică ,dar pe finalul jocului au fost egalați. După un maraton fotbalistic, elevii  de la Nicolae Bălcescu au ieșit cu  fruntea sus dintr-o competiție obositoare dar frumoasă. Medaliați cu bronz sunt următorii : Dumitrache Rafael; Fărcuț Mihai; Burcă Luca; Vesa Rareș; Bacoș Luca; Covaci Cristian; Lupulescu Darius; Dragoș Raisa Timea.

Locul I – Liceul Național de Informatică

Locul II – Șc.Gimn. Caius Iacob

Locul III – Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu’’

Locul IV – Școala Gimnazială ,,Aurel Vlaicu’’

Școala Gimnazială ,,Regina Maria’’

Liceul Teoretic ,,Jozef Gregor-Tajovsky’’ Nădlac

Comisia de organizare: prof. Stoica Flavius, reprezentat F.R.F si A.J.F, Hǎrduț Gabriel, prof. Arsa Emil, prof. Cîmpean Marcel, prof. Dragoş Daniel. Inspector școlar pentru Educație fizică și sport, prof. Lucian Rodica.

Cosmin Gherman, 4 decembrie 2019 12:52

scoala-balcescu1