joi, martie 30, 2023

[EPIC] E tânăr și neliniștit, a spart alimentara din Sintea Mare și a furat un bax de prezervative!

Comunicat IPJ Arad:

Polițiștii postului de poliție Sintea Mare au identificat un tânăr, bănuit de comiterea unui furt dintr-un magazin alimentar.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea de 2/3 octombrie a.c., tânărul, de 24 de ani, din județul Arad, prin efracție, ar fi pătruns într-un magazin alimentar de pe raza localității Sintea Mare, de unde ar fi sustras 20 de cartușe țigări, un kg. de cafea, articole pentru pescuit, 20 de cartele de telefonie mobilă și produse pentru igienă personală, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cerecetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ca-n bancurile cu iepurașul – dar mult mai veridic și epic totodată -, am aflat ulterior primirii comunicatului că numitele oficial „produse pentru igiena personală” sunt în fapt prezervative reprezentând cantitatea de un bax! Așa încât tânărul și neliniștitul de 24 de ani din Sintea Mare (ar merita scos din anonimat, știm… dar să vedem pe unde e acum) poate fi declarat lejer „cel mai original hoț al anului” – fie că a vrut să le folosească el pe toate, fie că a ajutat la creșterea natalității în zonă, fie că a fost doar un gest poetic, de frondă.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news