SPORTURI

Eșecul în fața Rapidului trebuie „pasat”. Urmează două meciuri importante acasă – cel mai important fiind cel duminică, cu „Farul”

 

UTA și-a întrerupt ieri seria meciurilor fără înfrângere ce data din luna august. Echipa a pierdut ieri pe terenul unei echipe în creștere de formă. UTA a resimțit oboseala meciurilor grele un program încărcat. Rapid e mai în formă decât la data la care era programat inițial meciul în Regie.

„Din păcate, am pierdut un joc de la care speram să obținem mult mai mult. Am intrat greu în joc, am avut, cred eu, jucători apăsați, timorați puțin, de miza meciului. Mergem mai departe, avem de învățat de aici, mai ales tinerii, dacă vrem să facem pași spre un nivel important, ei trebuie să fie buni spre foarte buni în aceste meciuri. Trebuie să îi felicit pe băieți, au depus un efort foarte mare, au strâns din dinți. Am fost nevoit să fac o improvizație cu Bustea, am avut câteva ocazii destul de bune, niște situații de contraatac pe care nu am reușit să le interpretăm în mod eficient. A doua repriză am arătat ceva mai bine, deși nu am reușit să ne îndreptăm foarte mult spre careul advers. Am avut o dominare cumva sterilă, cei de la Rapid au fost mult mai hotărâți și au avut ocazii mai clare, îi felicit. Nouă ne rămâne să învățăm ce e de învățat după acest joc, astfel încât să obținem cât mai multe din meciurile care ne-au mai rămas de jucat în acest an”, e sinteza lui Laszlo Balint.

Continuă programul ”plin” în zilele rămase din noiembrie. Primul episod, duminică, atunci când la Arad sosește Farul Constanța, iar marțea viitoare e rândul pentru un nou meci acasă, în compania Concordiei Chiajna. „Urmează două meciuri acasă, trebuie să vedem cum ne recâștigăm energiile pentru a ne impune. Avem nevoie de energie. Din păcate, pe lângă Andrei Rus, și Romario a tras de el, am fost obligat să îl schimb, nu știu dacă va fi apt duminică. Ne așteaptă meci dificil: Farul vine după zece zile în care nu a jucat, în timp ce noi venim după două deplasări grele, care ne-au consumat și din punct de vedere mental”, a conchis antrenorul principal al UTA-ei.

Suporterii sunt așteptați alături de echipă  duminică, atunci când la Arad sosește Farul Constanța. Punem biletele în vânzare începând de mâine, la sediul clubului din Calea Victoriei nr. 20 , după următorul program:

Azi, până la ora  18:00

Vineri, 22 noiembrie – orele 10:00 – 18:00

Sâmbătă, 23 noiembrie – orele 10:00 – 13:00

În dimineața meciului, duminică, 24 noiembrie, biletele se vând la stadionul ”Motorul” începând cu ora 9:30.

 

Cosmin Gherman, 21 noiembrie 2019 4:34

balint-noi