ȘTIRI

EXCLUSIV, BRUSC, TARDIV… dar GRATIS: TABELUL cu DATELE DE CONTACT ale tuturor U.A.T.-urilor și PERSOANELOR CU FUNCȚII DE CONDUCERE din Județul Arad (așa cum arăta imediat după validarea ultimelor ALEGERI LOCALE)

 

Noi, de când a început Ziua mondială a libertății presei, tot sărbătorim (vicioși într-ale scrisului autodeclarați fiind), iar dacă acum exact două duminici ne făceam cadou nouă și cititorilor noștri „Libertatea de a  trage cu pușca” în tortul festiv al luptei autorităților publice cu apropierea socială cu ajutorul coronavirusului, încetând, totodată să mai publicăm lista cu decedații de COVID trasmisă de Grupul de Comunicare Strategică”… inclusiv la calorifere, până ce aceste decese nu vor fi confirmate medico-legal ca atare – ei bine, azi vă facem cadou TABELUL CU NUMELE TUTUROR ALEȘILOR NOȘTRI, NUMERELE LOR DE TELEFON ȘI ADRESELE ELECTRONICE la care le puteți scrie… ce și cât vreți voi.

Studiind cu atenție legislația care ne dă dreptul să facem acest gest… n-am găsit nicăieri stipulat că n-avem dreptul – ba, dimpotrivă, atât Constituția României cât și Declarația Universală a Drepturilor Omului ÎNCURAJEAZĂ acest gen de demers.

Totuși, de ce facem asta și de ce tocmai acum?

Facem asta din mai multe motive – dar în primul rând pentru că nu e corect, din nicio parte a LEGII privind, ca DOAR membrii aparatului administrativ și sfaff-ul, plus O PARTE A PRESEI să dețină grupat aceste informații, să le folosească atunci când au nevoie de ele și să-și facă amicii datori când le oferă pe e-mail, stick sau mesaj privat! Oricare cetățean (plătitor de facto al salariilor ăstora) are dreptul – sigur, nu și obligația! – de a avea acces la datele de contact online ale aleșilor săi… iar epoca telefonului fix și a contactului personal a trecut demult, la fel cum a trecut și cea a cenzurii.

Și de ce  tocmai acum?
Pentru că-i duminică!

*Notă importantă: Câteva (nu multe) persoane – unele chiar personalități – s-au schimbat de la conducerile Consiliului Județean și ale Primăriilor: câteva au avansat,  altele s-au pensionat, altele au trecut în neființă (fie-le următoarea funcție, pensia sau țărâna ușoară… după caz), altele au trecut la alte partide. Adresele și numerele de telefon din tabelul deținut de noi din prima zi de după alegerile locale de la scrutinul din 5 iunie, 2016 sunt, însă ADRESE PUBLICE, în continuare.
Cu ocazia celor de anul acesta… eventual puteți să-i sunați și să-i întrebați pe fiecare ce au făcut în acești, iată gata scurși, 4 ani.

Critic Arad, 17 mai 2020 2:13

10987654321