[EXCLUSIV] Dincă Gheorghe, CRIMINALUL DIN CARACAL, era parte a unei rețele de TRAFIC DE PERSOANE cu ramificații și în ARAD. Fiica sa, Dincă Daniela, arădeancă prin adopție, conduce o „societate de ucis animale” din postura de concubină a unui italian cu multe probleme penale

 

Ce legătură este între oribilul psihopat Dincă Gheorghe din Caracal și Dincă Daniela din Arad? În primul rând sunt tată-fiică… dar această legătură nu ar fi fost nici măcar menționabilă mediatic, pentru că, la nivel juridic, nu are nicio relevanță: nu este responsabilă o ființă de faptele pe care le-a comis o alta – indiferent dacă cele două sunt rude de gradul 1.
Numai că pare a fi mult decât atât – poate mult mai mult! Presa centrală a aflat (aproape odată cu noi) că Daniela Dincă e fiica criminalului care a șocat planeta, iar reporterii de la „presa de scandal” din București au și reușit să-i smulgă o reacție. Deloc cea la care se asteptau:
«Fiica lui Gheorghe Dincă a avut o primă reacție după crima pe care tatăl ei a comis-o, tragedie care a șocat o țară întreagă. Fata ei a vorbit complet pe lângă subiect și s-a arătat preocupată de soarta câinilor în loc să ofere condoleanțe familiei pe care monstrul a distrus-o. Daniela Dincă a declarat pentru cancan.ro că marea problemă cu care ea și mama ei s-a confruntat a fost că nu au fost lăsate să hrănească animalele.
„Anchetatorii nu ne-au lăsat (n.r. – pe D. Dincă și pe mama ei, Elena) să intrăm în curte. Nu ne-au lăsat să hrănim animalele de acolo, care, practic, mor de foame. Ei nu le dau nimic și nici pe noi nu ne lasă să le dăm mâncare. Unde este Protecția Animalelor?”, a declarat Daniela Dincă pentru cancan.ro.» – au scris luni cei de la Fanatik.ro. (foto)

De ce Daniela Dincă nici nu era curioasă de tragedia întâmplată acolo și venise (chipurile) pentru a hrăni câinii-lup din casa ororilor pe care Alexandra îi indicase apelul ei disperat la 112, în condițiile în care… e suficient să (re)citim ACEASTĂ INVESTIGAȚIE pentru a ne da seama că nu era, nici pe departe, o activistă pentru drepturile animalelor, din moment ce deține (printre altele), un fond de vânătoare pe care se ucid animale și păsări nevinovate din pură plăcere și contra cost?
E o întrebare al cărui răspuns nu ne grăbim să îl dăm acum.

Lucrători de la „Crima Organizată” și alte structuri polițienești și din „servicii” din mai multe județe cercetează legăturile pe care le avea odiosul criminal din Caracal cu rețeaua de trafic de persoane – în special minore -, iar cei care se ocupă de caz ne-au rugat sâmbătă, când am aflat despre acest lucru, să nu ne grăbim să facem publică „pista arădeană”, pentru că „încurcăm ancheta”. Am așteptat până astăzi… când deja, și fără contribuția noastră, arădenii cu surse și experiență de viață au aflat date din culisele acestei îngrozitoare afaceri. Suntem, de asemenea, absolut convinși că și Daniela Dincă, și fratele său, Dan, au aflat că sunt „sub lupa” DIICOT.

Un martor care a lucrat pentru cuplul Albiero – Dincă la casa de pe „Victoriei” a declarat pentru criticarad.ro că despre apucăturile lui Gheorghe Dincă au aflat încă de acum 4-5  ani, când soția sa a venit la Arad, să se ascundă la fiica sa, după ce fusese legată în lanțuri la Caracal, având imprudența să părăsescă Italia, unde s-a refugiat de groaza soțului său. „Am văzut-o cum arăta după ce și-a rupt lanțul… la propriu. Daniela i-a dat îngrijiri medicale și, după ce s-a vindecat, a dus-o înapoi Italia” – a povestit sursa. 

De asemenea, am mai aflat de la un fost asociat al ALBIERO GROUP condusă acum (de pe poziția de președinte al consiliului de administrație!) de către Daniela Dincă că „un italian, la care familia Albiero-Dincă i-a propus să primească «fetițe la produs» este dispus și pregătit să depună mărturie față de acest fapt” (cu nume, date și probe).

Se anchetează inclusiv informații privind traficul de organe în acest caz de o demență nemaiauzită, iar telefonul ne e plin de detalii pe care, dacă anchetatorii DIICOT nu le cunosc, n-au decât să ne contacteze pentru a le pune la dispoziția organelor de cercetare și judecare competente.

Atât competente cât și necorupte!

 

***

Mai jos, aveți comunicatele de presă ale DIICOT pe acest subiect – documente în care, printre rânduri, se pot desprinde confirmări oficiale ale (deocamdată) speculațiilor noastre jurnalistice – ÎN ORDINDEA CRONOLOGICĂ A EMITERII LOR:

[COMUNICAT DE PRESĂ 1] 26.07.2019

În data de 15.04.2019, lucrătorii Postului de Poliție Dioști au fost sesizați, prin plângere, de către o persoană de sex masculin, din comuna Dioști, sat Radomir, jud. Dolj, cu privire la faptul că, nepoata sa, în vârstă de 18 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din comuna Dioști către municipiul Caracal și nu a mai revenit.

Prin ordonanța din 18.04.2019, Secția 4 Poliție Rurală Coșoveni Postul de Poliție Coșoveni a dispus începerea urmăriririi penale sub aspectul infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art.205 alin.1 C.p.

Prin ordonanța din 30.05.2019, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a dispus declinarea dosarului către D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, în vederea efectuării de cercetări cu privire la infracțiunea de trafic de persoane, prev. de art.210 C.p. alin.1 lit. a C.p., având în vedere că bunicul fetei a fost contactat telefonic, în datele de 15.04.2019 și 19.04.2019, de către persoane necunoscute, care i-au comunicat că aceasta nu mai dorește să se întoarcă acasă, fiind pe teritoriul Elveției.

Prin ordonanța din 06.06.2019 a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracțiunea de trafic de persoane, prev. de art.210 alin.1 lit. a C.p, raportat la împrejurările cauzei, la modul și mijloacele de săvârșire, la datele personale ale victimei, la locul de unde fuseseră inițiate apeluri telefonice către familia victimei considerându-se că sunt indicii temeinice de recrutare a victimei prin răpire/constrângere în scopul exploatării sexuale

La data de 26.07.2019,în baza art. 63 C.pr.pen. rap. la art. 43-45 C.pr.pen., cu aplic. art. 50 C.pr.pen. și a art. 11 alin. 1 pct. 5 din O.U.G. 78/2016, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Craiova a solicitat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt declinarea competenței de soluționare a cauzei penale înregistrată la această unitate de parchet în vederea reunirii la cauza penală ce are ca obiect infracțiunea de trafic de persoane, prev. de art.210 C.p. alin.1 lit. a C.p., având în vedere faptul că, din datele obținute de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal și ulterior din surse publice, au rezultat indicii că între cauza penală înregistrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt și cauza penală a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova există cazul de reunire prev. de art. 43 alin. 2 litera a C.pr.pen..

Astfel, s-a constatat același modus operandi (răpire a unei persoane de sex feminin tânără, pieton ce apela la serviciile automobiliștilor ocazionali, inclusiv apeluri telefonice adresate membrilor familiei victimei prin care s-a încercat liniștirea lor sau inducerea unei piste false),precum și împrejurările de timp și de loc.

Facem precizarea că în cauza înregistrată la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au fost efectuate cercetări cu privire la faptă, iar din datele existente până în prezent nu a rezultat vreo bănuială rezonabilă cu privire la  identitatea făptuitorilor.

***

[COMUNICAT DE PRESĂ 2]  27.07.2019

Urmare a comunicatelor din data de 26.07.2019 și 27.07.2019, Biroul de Informare și Relații Publice aduce la cunoștință opiniei publice următoarele :

În cursul zilei de 27.07.2019, urmare a propunerii formulate de către DIICOT – ST Craiova, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului Dincă Gheorghe, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și viol, fapte prev. de art. 211 alin. 1 și 2 lit. a Cod penal rap. la art.210 alin.1 lit. a C.p. și art. 218 alin. 1 și 3 lit. c Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1, 2 Cod penal.

***

[COMUNICAT DE PRESĂ 3] 30.07.2019

Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Cu privire la victima M.L.M., dispărută la data de 14.04.2019, DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova a fost sesizat la data de 05.06.2019, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, prin declinare de competență, în vederea efectuării de cercetări cu privire la infracțiunea de trafic de persoane, prev. de art.210 C.p. alin.1 lit. a C.p., având în vedere faptul că bunicul victimei, numitul I.S., a fost sunat în datele de 15.04.2019 și 19.04.2019 de către persoane necunoscute, care i-au comunicat că aceasta se află pe teritoriul Elveției, cauza fiind înregistrată sub nr. 203/D/P/2019.

Prin ordonanța Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova din data de 06.06.2019, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem, cu privire la infracțiunea de trafic de persoane, prev. de art.210 C.p. alin.1 lit. a C.p.

În fapt, s-a reținut că la data de 15.04.2019, lucrătorii Postului de Poliție Dioști au fost sesizați prin plângerea penală formulată de către numitul I.S., din comuna Dioști, sat Radomir, jud. Dolj, cu privire la faptul că nepoata sa, M.L.M., a plecat în mod voluntar de la domiciliul său, din comuna Dioști, către mun. Caracal și nu a mai revenit.

Prin ordonanța din 18.04.2019 Secția 4 Poliție Rurală Coșoveni – Postul de Poliție Coșoveni a început urmărirea penală sub aspectul infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art.205 alin.1 C.p.

Cu privire la victima M.A.M., dispărută la data de 24.07.2019, prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal din data de 26.07.2019 s-a dispus declinarea competenței de soluționare a cauzei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, prev. de art.188 alin.1 C.p. Cauza a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt sub nr.297/P/2019, iar prin ordonanța din 26.07.2019 s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul infracțiunii de omor calificat, prev. de art.188 alin.1 C.p. rap. la art.189 alin.1 lit. a, h C.p.

Prin ordonanța din data de 27.07.2019 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt s-a dispus declinarea cauzei la D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, existând indicii sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane, prev. de art.210 alin.1 lit. a C.p., cauza fiind înregistrată sub nr.290/D/P/2019.

În fapt, s-a reținut că în dosarul nr. 1883/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, prin ordonanța din 25.07.2019 a Poliției Municipiului Caracal s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 alin.1, 2 și 3 lit. b C.p., constând în aceea că numita M.A.M., în ziua de 24.07.2019, a fost luată de către un transportator de ocazie, de pe DN 64, din comuna Dobrosloveni, jud. Olt, de o persoană de sex masculin și ajungând în municipiul Caracal a fost lipsită de libertate.

Pentru o mai bună înfăptuire a justiției, în temeiul art. 45 rap la art. 63 C.p.p., prin ordonanța din data de 27.07.2019 a DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova s-a dispus reunirea dosarului nr.290/D/P/2019 la dosarul nr.203/D/P/2019.

Prin ordonanța nr. 203/D/P/2019 din data de 27.07.2019, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova a dispus extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii, în concurs, a infracțiunilor de trafic de minori și viol, fapte prev. de art. 211 alin. 1 și 2 lit. a Cod penal rap. la art.210 alin.1 lit. a C.p. și art. 218 alin. 1 și 3 lit. c Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1, 2 Cod penal și continuarea urmăririi penale față de suspectul DINCĂ GHEORGHE pentru faptele reținute în sarcina sa.

Ulterior, s-a dispus măsura reţinerii suspectului DINCĂ GHEORGHE pe o durată de 24 ore, începând cu 27.07.2019, ora 08.45 şi până la 28.07.2019 ora 08.45.

Prin ordonanța din data de 27.07.2019 ora 09.15 s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul DINCĂ GHEORGHE, pentru infracțiunile reținute în sarcina sa.

La data de 27.07.2019, D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova a solicitat Tribunalului Dolj arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu 28.07.2019 a inculpatului DINCĂ GHEORGHE, pentru săvârșirea, în concurs, a infracțiunilor de trafic de minori și viol, fapte prev. de art. 211 alin. 1 și 2 lit. a Cod penal rap. la art.210 alin.1 lit. a C.p. și art. 218 alin. 1 și 3 lit. c Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1, 2 Cod penal.

 

În dosarul nr. 203/D/P/2019 al D.I.I.C.O.T. – S.T.Craiova, începând cu data de 05.06.2019 (momentul sesizării) au fost efectuate următoarele acte de urmărire penală:

– 05.06.2019 – dosarul nr. 203/D/P/2019 a fost înregistrat pe rolul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, prin declinare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova;

– 06.06.2019 – s-a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru infracțiunea de trafic de persoane, prev. de art. 210 C.p. alin. 1 lit. a C.p. (privind victima M.L.M.)

– 12.06.2019 – ordonanță de dispunere a unei expertize criminalistice (INEC);

– 12.06.2019 – ordonanță prin care s-a dispus efectuarea unei expertize criminalistice pentru îmbunătățirea unor imagini surprinse de camerele de supraveghere, precum și raportul atașat acestuia;

– 17.06.2019 – 18.07.2019 – audieri martori;

– 24.06.2019 – efectuarea unei percheziții informatice autorizată de judecător;

– 28.06.2019 – activități specifice de căutare în teren;

– 04.07.2019 – raport de constatare criminalistică, dispus la 01.07.2019, cu privire la detecția comportamentului simulat față de bunicul și mama victimei M.L.M. (declarații de consimțământ), ca urmare a constatării existenței unor aspecte contradictorii în declarațiile acestora;

– 10.07.2019 – activități de identificare a terminalului mobil utilizat de victimă;

– 10.06.2019 –19.07.2019 au fost efectuate activități în baza unor metode speciale de cercetare;

– 11.07.2019 – ordonanță copierea datelor informatice conținute de mijloacele de stocare a datelor informatice, dispozitivele și sistemele informatice înscrise în mandatul de percheziție informatică nr. 121/11.07.2019;

– 11.07.2019 – autorizare efectuare percheziție informatică asupra terminalului mobil al unui martor.

***

Urmare a ordonanței de declinare din data de 27.07.2019, ora 01:30 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt către D.I.I.C.O.T. – dosar nr. 297/P/2019 și a reunirii dosarului nr. 290/D/P/2019 la dosarul nr. 203/D/P/2019 (P.T. Olt – dosar nr. 297/P/2019), s-au efectuat următoarele activități:

– 27.07.2019, ora 07:20 – ordonanță de continuarea a urmăririi penale;

– 27.07.2019, ora 08:45 – reținerea suspectului DINCĂ GHEORGHE; 27.07.2019 – declarație suspect;

– 27.07.2019, ora 08:50 – aducerea la cunoștință că fost reținut și a drepturilor procesuale prev. de art. 83 C.p.p.;

– 27.07.2019, ora 09:15 – punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat pentru infracțiunile de trafic de minori și viol;

– 27.07.2019, ora 09:20 – aducerea la cunoștință a punerii în mișcare a acțiunii penale; extinderea urmăririi penale pentru infracțiunile de trafic de minori și viol; continuarea urmăririi penale;

– 27.07.2019 – ridicare obiecte de vestimentație și încălțăminte (ordonanță);

– 27.07.2019 – ordonanță de delegare;

– 27.07.2019 – referat cu propunere de arestare preventivă față de inculpatul DINCĂ GHEORGHE, cercetat sub aspectul săvârșirii în concurs a infracțiunilor de trafic de minori și viol, prev. de art. 211 alin. 1 și 2 lit. a C.p. rap. la art. 210 alin. 1 lit. a C.p. și art. 218 alin. 1 și 3 lit. c C.p., cu aplic. art. 38 alin. 1și 2 C.p.

– 28.07.2019 – constatare la fața locului, la domiciliul inculpatului DINCĂ GHEORGHE;

– 28.07.2019 – extinderea acțiunii penale sub aspectul săvârșirii și a infracțiunii de omor calificat în sarcina inculpatului DINCĂ GHEORGHE;

– 29.07.2019 – conducere în teren a inculpatului, audiere martori, dispunerea unei expertize ce urmează a fi efectuată de către INC asupra probelor ridicate cu ocazia cercetării la fața locului;

– 30.07.2019 – începerea urmăririi penale in rem sub aspectul comiterii infracțiunii de neglijență în serviciu, prev. de art. 298 C.p. cu privire la apelurile telefonice inițiate de victima M.A.M. către Serviciul Unic de Urgență 112, respectiv cu privire la respectarea procedurilor specifice în astfel de situații.

Facem mențiunea că în perioada 2004 – 2019, pe rolul DIICOT – ST Craiova și DIICOT – BT Olt nu a fost înregistrată nicio cauză privind activități infracționale desfășurate de inculpatul DINCĂ GHEORGHE.

De asemenea, subliniem faptul că DIICOT a fost sesizată cu privire la infracțiunea de trafic de persoane, prev. de art.210 C.p. alin.1 lit. a C.p., abia în data de 05.06.2019, la mai mult de o lună de la săvârșirea faptei, deși plângerea penală formulată de către numitul I.S. fusese înregistrată la Postul de Poliție Dioști încă din data de 15.04.2019.

Menționam faptul că procedurile aplicabile în astfel de situații reclamă o acțiune promptă din partea autorităților judiciare, factorul timp fiind decisiv în astfel de cazuri.

***

[COMUNICAT DE PRESĂ] 2 02.08.2019

Urmare a comunicatelor din data de 26.07.2019, 27.07.2019, 01.08.2019 și 02.08.2019, Biroul de Informare și Relații Publice aduce la cunoștință opiniei publice următoarele :

În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.

Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate,  opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora.

***

 [COMUNICAT DE PRESĂ] 02.08.2019

Având în vedere comunicatele din data de 26.07.2019, 27.07.2019 și 01.08.2019, Biroul de Informare și Relații Publice aduce la cunoștință opiniei publice următoarele :

Cu ocazia percheziției domiciliare și a activităților desfășurate în cursul zilei de astăzi, la domiciliul inculpatului au fost identificate și ridicate și alte fragmente osoase, precum și alte obiecte purtătoare de urme biologice.

De asemenea, în urma conducerii în teren a inculpatului, la indicația acestuia, a fost găsit telefonul victimei M.A.M. , obiect ce urmează a fi analizat.

Percheziția domiciliară și activitățile de căutare vor continua și în zilele următoare, cu conservarea locului faptei.

În raport de analizele antropologice și genetice aflate în desfășurare, vom informa opinia publică asupra rezultatelor acestora.

***

Articole asociate:

[ACTUALIZARE] „Patronul spiritual” al IADULUI VIEȚUITOARELOR de la marginea Aradului, Giorgio Albiero – sub LUNETA AUTORITĂȚILOR pentru spălare de bani și angajări „la negru”

[ACTUALIZARE] DOSAR PENAL pe numele „păsărarului” Albiero, pentru infracțiuni la regimul armelor și munițiilor. Mii de cartușe au găsit polițiștii la percheziții

Cum poți să demolezi o casă-monument istoric FĂRĂ niciun fel de AUTORIZAȚIE și să-ți construiești în loc o reședință „Gomorra-style”? Dacă ești din „filme cu mafioți”, poți! [FOTO]

Din seria „ce mafioți tari are Aradul!” – despre cum se transformă cafeaua (pe nașpa) din Brogliano în pământ (tot pe nașpa) la Cuied. Laboratoarele meșterului Albiero (1)

Facebook Comments Box

2 Comentarii

  1. Monstru ăsta trebuie chinuit nu închis în închisoare,că acolo trăiește pe banii oamenilor care muncesc ,să procedeze cineva cu el așa cum o procedat el cu fetele

  2. deja incepeti sa plictisiti cu acest subiect,nu va mai intereseaza nimic altceva in afara de dinca si caracal,de exemplu nu intereseaza pe niciun reporter (nu am vazut la nicio televiziune) de faptul ca nu exista de 2 saptamani INTERFERON pe piata romaneasca,noi cei bolnavi de cancer putem sa murim,ca nu suntem atat de importanti ca dinca

1 Trackback / Pingback

  1. Dincă era cercetat într-un dosar de trafic de persoane care avea ca victime “fetițe” pentru italieni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy