marți, martie 28, 2023

[EXTRA] El este ARTISTUL BERII! Arădeanul Laurențiu BEM – despre cum se bea bere la modul creativ – via Gibraltar

 

Arădeanul Laurențiu Bem lucrează la O’Reilly’s – Irish Pub-ul de pe exotica Stâncă Gibraltar – iar pe 8 noiembrie, la ora la 04:21... artistul-rege deocamdată neîncoronat al berii din el și-a desăvârșit opera pe cât de artistică, pe atât de încărcată de mesaj și a postat clipul de față însoțit de următorul status:
„Facebook: what’s on your mind ?
Bem Laurentiu : well dear Facebook if you really want to know just follow the heineken ring scales snake inside my mind… sorry u are all in it!”

Filmulețul a adunat în două zile peste 2000 de vizualizări și share-uri „de cerc închis” – iar la insistențele prietenilor săi etalate în comentarii, arădeanul de 30 de ani le-a postat și pe contul său de YouTube.

 

I-am luat un scurt interviu

– Despre câte doze de bere discutăm în cât timp?
2466… le-am dat și nume (glumesc, of course – dar, oricum, fiecare băută și trăită la modul personal!) – aranjate în 150 – 160 de ore de lucru.
– :))) Mișto „ore de lucru!” Cum le-ai aranjat?
Păi trebuia să spăl doza, să o las să se usuce… Ele sunt lipite pe perete cu bandă dublu adezivă. Luam banda, tăiam o fâșie de 1 cm pe care o lipeam pe doză în partea de sus, după ce tăiam fiecare fâșie băgam foarfeca în apa să nu se lipească atunci când tai a doua bucată – că dacă se strâmba, ramânea lipici pe ea; a doua bucată tăiată la margini se strimba si trebuia sa te chinui să o dezlipesti… după aia pune perfect în partea opusă banda ca să fie exact cu fața doza… plm… chitibușeli din astea care mănâncă timp. A!… și cel mai inportant: în timpul cladirii zidului trebuia consumat Heineken – dacă nu era sacrilegiu, si peste noapte se darâmau :))) – asta-i tot o glumă.
Care-i mesajul? – ca să fie clar pentru toată lumea că nu e ceva „psycho-trip” și atât…
Nu-i nimic psycho… Zi așa: după ce am băut berea, am făcut ceva creativ cu gunoiul… că se prinde lumea! 😛

Ultimele Știri

Related news