miercuri, martie 29, 2023

[FABULOS] „Nicușor Dan nu știe de ce e supărat”. Aristotele… Napoleoane… Caragiale… ascundeți-vă!

Nicușor Dan, președintele – până la proba contrarie – în vigoare al USR și opozant de prima linie a Ordonanței 13 a fost întrebat de un jurnalist ce nu-i place la Ordonanța 13. A ieșit o capodoperă de curs de bătut câmpii patriei varză… ceva ce marii înțelepți ai lumii ar lua ca motiv de sinucidere… un manual despre cum să NU te prezinți în fața publicului când ești într-un hal fără hal de praf și, pe deasupra, nici nu cunoști subiectul pentru care cică lupți.

În descrierea înregistrării publicată azi, jurnalistul scrie că „Nicuşor Dan a încurcat motivele pentru care cere retragerea legii graţierii din Parlament. Întrebat de jurnalişti de ce USR nu este de acord cu acest proiect normativ, liderul partidului a părut extrem de stânjenit. Iar când, în fine, s-a încumentat să dea un exemplu, Nicuşor Dan a vorbit despre o prevedere care nu există în textul de lege trimis în Parlament la dezbatare.”

Întregistarea tinde să devină virală…

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. Clonele de la USRI sunt mai mult decât penibile. Uitați-vă la ei, toți au fețe de băutori de pișat MISA. Ăștia conduc țara, dom-le!

  2. O să revenim cu răspunsuri la problema nocivității „statului de drept”.
    Gravidele la pușcărie
    Că-șa vrea la userie
    La bătrâni le dăm un spor
    Nu de bani, de Nicușor..

Comentariile sunt închise.