PAMFLETE

„FAKING NEWS” DIRECT DE LA PRIMĂRIE avem de la „campionul prostiei din Epoca Falcă” – nimeni altul decât Călin Bibarț!

 

Faking news n-aveam până acum de la Primărie… în rest aveam de toate – iar acum avem și faking news… ba chiar știm mai bine decât indienii care au inventat genul „cu ce se mănâncă”!
Mulțumită lui Bibarț.

Când cercetătorii zonelor obscure ale facebook-ului, care locuiesc în State, au fost pe acolo sau măcar s-au uitat la multe poze și filme în viața lor, au observat statusul cu poză pe care și l-a pus sâmbătă viceprimarul Aradului, Călin Bibarț… nu putem ști exact în câte feluri au pleznit de râs – dar sigur au pleznit de râs!

La 10.56… trezit mahmur-rău bag sama (ar fi singura lui circumstanță atenuantă), într-o sâmbătă în care nici măcar nu ningea și nici vorbă de zăpadă (era o căldură-n oraș de transpirai sub bască),  de nimeni întrebat… așa… în timp ce deschidea frigiderul, a postat de pe XS-ul de serviciu o frază însoțită de-o poză care… pe bune… dacă s-ar scrie vreodată o „Istorie a prostiei în Aradul lui Falcă” – Călin Bibarț ar fi CORIFEUL – chiar dacă „doar” șef peste aripa „poeți tâmpiți ai regimului”!

Iaca statusul și iaca poza:

„America , orașul Chicago la 48 de ore după oprirea zăpezii și primaria nu deszăpezește … așa ceva 😜😜😜 !!”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1167173263445487&set=a.109620859200738&type=3&theater

Logic că postarea a devenit virală și logic că au început să râdă oamenii de el ca de ultima curcă, niște cetățeni curajoși și de bună credință (cărora, de altfel, li se rupe de Aradul ăsta, cu Bibarțul lui cu tot – da-i doare fake-ul, în sine!) și să-i explice, ca la orbeți, că (o scurtez) „vezi că poza-i din iarna 2010-2011 și nu-i din Chicago, e din New York, tâmpitule” – dar el… iaca-i marți, și încă tâmpenia-i tot pe wall… tot mai multe „haha”-uri face și tot mai mulți dau share… să le facă ziua mai amuzantă prietenilor sau să le dea încă un motiv s-o taie din Arad. (Am salvat câteva în galeria foto atașată)
Îi zice un om… cu cea mai bună intenție și ca să priceapă orice absolvent de silvicultură la Suceava „That looks like New York🤔. In Chicago the last time we had that much snow was during the February 1-2, 2011 snowstorm, but the city plowed the main roads within hours and side streets by next day🙂” – și-i dă și screenshot, ca la retardați… da` el… „Batman!” – nu și-o șterge și nici nu-și cere scuze că-i prost!

Ni screenshot… direct din Chicago i-o trimis omul:

***

Pe surse am auzit că „nu-l mai sună Nașu – și de aia face tâmpenii!”

No… pe ăsta cică „vrea Falcă să-l lase în locul lui!” – după cum știe tot membrul PNL Arad… din Micălaca la New York și, iată, de-acum și din Chicago!

…………………………………………..

P.S.: Profit de acest moment plin de umor cinic și-i răspund unei slugi căruia i-am cenzurat comentariul la articolul ĂSTA – în care am titrat esența unui comunicat de căcat al Primăriei drept  „Iată un nou mod prin care Primăria Arad face mișto de noi… subtil: „A început acţiunea „Străzi curate”! – și care m-a luat cu „ai luat comunicatul primariei si i-ai dat titlu ampulea da’ ti-a fost lene sa dezvolti subiectul: de ce/ cum ai ajuns la concluzia ca e bataie de joc?! Dupa mintea ta de pseudointelectual, cam cand se curata strazile? Sau tre’ sa dea buruiana pe marginea bordurilor sa-ti dai Tu, maria ta, seama ca e mizerie si praf pe strazi.
Sau cum?! Aveai pregatit la naftalina articolul de anii trecuti despre mizeria stradala de dupa ninsoare si ti-a stricat faraonul calculele?!”
No vezi bă, *ulă… de ce ziceam că face Primăria mișto de noi: că-i condusă de d-ăștia ca Bibarț consiliați de tine!

Radu Pandelea, 5 februarie 2019 11:59

chicago36E72854-DD6E-464F-BC47-85A70A9BC840427190A6-736D-4357-A487-CD248E147BC4CDC8407F-AE1D-4560-8C08-0EB09C9CAC13bibart-640x360ny2ny1