sâmbătă, aprilie 1, 2023

[ACTUALIZARE] FAMILIA FRANDEȘ trece printr-o TRAGEDIE zguduitor-absurdă: Anca s-a stins pe un pat de spital din București, la 10 zile după ce i-a EXPLODAT apartamentul de pe Calea „Iuliu Maniu” din Arad

 

[ACTUALIZARE]

„Serviciul religios de priveghi al fiicei noastre Elena-Anca , va avea loc azi 17.07.2019 si mâine 18.07.2019 la ora 20 la casa funerară IN MEMORIAM ( Kuki) din Gradiste.
Înmormântarea va avea loc la cimitirul ETERNITATEA in 19.07.2019 .
Serviciul religios de înmormântare începe la ora 12 in 19.07.2019 de la Casa Funerară IN MEMORIAM, Grădiște.” – a anunțat pe facebook Corina Frandeș.

………………………………………………………..

O tragedie profund nemeritată s-a produs în cunoscuta familie arădeană Frandeș – Dorin Frandeș, cel mai bun și longeviv dirijor din Arad, vreme de decenii director al Filarmonicii de Stat – Corina Frandeș, medic și profesor: fiica lor, Anca, s-a stins din viață ca urmare a rănilor suferite în explozia căreia i-a căzut victimă în data de 5 iulie.

Redăm mai jos derularea faptelor, așa cum au apărut în presă:

O femeie a fost transportată la spital cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului, după ce în apartamentul ei dintr-un bloc din municipiul Arad a avut loc, vineri, 5 iunie, o acumulare de gaze, urmată de o explozie.

Apartamentul este situat într-un bloc de pe Bulevardul Iuliu Maniu, iar în cursul zilei de vineri s-a produs o acumulare de gaze, urmată de o explozie. Conform ISU Arad, explozia s-a produs în momentul în care proprietara, o femeie de 31 de ani, și-a aprins o țigară.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție, a fost găsită o femeie cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 50% din suprafața corpului, în viata. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD“, a informat ISU Arad.

În acest caz a fost anunțat de Dispeceratul ISU, distribuitorii de gaz și energie electrică, dar și Inspectoratul Județean de Construcții.

La intervenția de pe Bulevardul Iuliu Maniu au fost alocate forțe ale Detașamentului de Pompieri Arad, două autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, o autospeciala SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Femeia rănită într-o explozie este în stare foarte gravă şi a fost transferată cu elicopterul la un spital din Bucureşti.

„Pacienta a suferit arsuri de gradele II şi III pe 60% din suprafaţa corpului, dar şi arsuri ale căilor respiratorii, care pun cele mai mari probleme. Echipa medicală a decis să o transfere la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu un elicopter al SMURD“, a declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz.

(FOTO – în galerie)

***

DEZNODĂMÂNT FATAL: astăzi, la ora 9 dimineața, Corina Frandeș a postat pe pagina sa de facebook mesajul „Anca noastră a plecat intr-un loc mai bun!”… însoțit de fotografia fetei care a părăsit atât de absurd această lume încât nu poți decât să transmiți condoleanțe și să taci…

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news