Acasă POLITICE FĂRĂ PRECEDENT! Guvernul Cîțu a fost demis cu scorul de 281 la...

FĂRĂ PRECEDENT! Guvernul Cîțu a fost demis cu scorul de 281 la ZERO

0

 

Marți, 5 octombrie, a fost votată în Parlament Moțiunea de Cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîțu. Moțiunea a trecut cu votul a 281 de parlamentari ai PSD, USRPLUS și AUR. Niciun parlamentar nu a votat împotrivă și nu au fost abțineri.

Primii care au transmis un comunicat de presă după rezultatul votului au fost perdanții de la PNL. Aceleași abureli despre cum „avem de gestionat programe de zeci de miliarde de euro din fonduri europene”. 

[COMUNICAT DE PRESĂ – SERGIU BÎLCEA]

Alianța rușinoasă USR, PSD și AUR nu are soluții pentru viitorul României

Votul dat de USR pentru moțiunea PSD, alături de AUR, este o greșeală, consideră Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

„Alianța rușinoasă USR, PSD și AUR nu are soluții pentru viitorul României. De aceea, votul de azi împotriva Guvernului este iresponsabil. Nu este vorba de funcții, nici despre putere, este vorba despre viitorul României. Cum l-a gândit oare USR? Vom afla în orele zilele următoare. Uzanța cere ca partidele care au răsturnat un Guvern să vină cu soluții pentru țară. USR este un partid vocal în opoziție, dar care a dovedit lipsă de responsabilitate atunci când a venit la guvernare. Cred că este încă timp să revină la o atitudine pentru România. PNL va gândi o strategie împreună cu președintele Iohannis pentru ca PSD și AUR să nu pună mâna pe România, acum când avem șansa reformelor și relansării cu ajutorul fondurilor europene. Avem de gestionat programe de zeci de miliarde de euro din fonduri europene, prin care trebuie să stabilim un parcurs de dezvoltare pentru țară. Acesta este obiectivul pentru care merită să luptăm, pentru care trebuie să construim o guvernare de dreapta, în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis”, a declarat Sergiu Bîlcea.

05.10.2021 Departamentul de Comunicare al PNL Arad

***

 

Exit mobile version