Fii atent ce „gaură” și-a luat: cu 1000 de pachete de țigări și 120 de litri de alcool l-au găsit polițiștii la bord. E pasibil de arestare

 

[COMUNICAT IPJ ARAD] Transporta ilegal țigarete și alcool/ bărbatul a fost reținut de polițiști pentru contrabandă

La data de 04 decembrie a.c., pe raza județului Arad, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii orașului Ineu, au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe linia prevenirii și combaterii fraudelor cu produse accizate fără marcaj fiscal corespunzător.

În urma acțiunii, pe raza localității Bocsig, a fost depistat în trafic, un bărbat de 38 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 20.000 de fire țigarete timbrate necorespunzător și 16 recipiente în care se aflau aproximativ 120 de litri de lichid, având caracteristicile specifice alcoolului etilic.

Întreaga marfă și autoturismul utilizat pentru transportul acesteia, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Conducătorul auto a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6525
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy