marți, ianuarie 31, 2023

Filiala județeană PLUS Arad și-a ales noua conducere

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În urma alegerilor interne desfășurate zilele trecute, Biroul Filialei Județene PLUS Arad are o nouă componență. Vă prezentăm colegii care și-au asumat conducerea filialei:

Octavian Iercan – Președinte

Iulian Dronca – Secretar General

Viorela Pantiș – Responsabil Comunicare

Cristian Mihit – Responsabil Trezorerie

Ionel Rasinar – Responsabil Colectare de Fonduri

Clau Ilea – Responsabil Campanii

László Szőke – Responsabil Politici Publice

Siegfried Mayer – Responsabil Organizare

Dan Musca – Responsabil Resurse Umane

Organizația noastră există în primul rând pentru arădeni. Dorim să fim un interlocutor eficient în adresarea problemelor pe care le întâmpină cetățenii municipiului și ai județului.

Ne propunem să redăm încrederea arădenilor în clasa politică, aplicând principiile și valorile pe care PLUS este constituit.

„Ne-am reorganizat în PLUS Arad pentru o mai bună convergență către țelurile noastre ca partid și în cadrul Alianței USR PLUS. În perioada următoare, chiar dacă suntem prezenți numai online, vrem să impulsionăm membrii si simpatizanții spre semnalarea, analizarea si rezolvarea problemelor reale ale arădenilor. Suntem aici ca răspuns la 30 de ani de politică diletantistă si vrem sa creăm coeziune între specialiștii din diverse domenii. Vrem să fim catalizatorul unei adevărate rețele de specialiști care să structureze societatea pe competențe si fără imixiune politică.”, a declarat Octavian Iercan, proaspătul ales președinte al filialei județene PLUS Arad.

Viorela Pantiș,
Reponsabil Comunicare PLUS Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Aoleu! In conducere e o persoana care inregistreaza colegii lor fara acordul lor?! Asa sunt oamenii noi?

Comentariile sunt închise.