POLITICE

Fix INVERS decât cum ar fi fost normal, Primăria introduce TAXĂ de INTRARE după ora 17, pe ȘTRANDUL „Neptun”: 10 lei ca să… nimic!

 

 

Nimic fără taxă în orașul nostru. Primăria Arad a afișat la consultare publică „Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii nr. 349/2017 a Consiliului Local al Municipiului Arad privind modificarea tarifelor pentru utilizarea zonelor de agrement Ştrand Neptun și Patinoarul Municipal Arad” – sau, pe scurt, introducerea biletului de intrare în valoare de 10 lei dacă vrei să ajungi în zonele de agrement ale Ștrandului Neptun după ora 17.00!

Și, dacă vrei să primești copie după proiectul de hotărâre și să depui „ în scris recomandări, sugestii şi opinii”, e contracost! O altă mizerie și bătaie de joc la adresa contribuabililor care ar trebui eliminată din administrație pentru că orice contribuabil ar trebui să aibă acces GRATUIT la documentele în fază de proiect, cu un conținut asupra căruia poate interveni cu sugestii și propuneri. Mai mult, orice cetățean ar trebui să aibă acces GRATUIT la documente în primăria căreia îi plătește taxele și nicio hotârâre să nu fie luată fără consultare publică… Apropo, externalizarea serviciilor de pază în valoare de 440.000 euro nu a fost supusă dezbaterii publice și nici nu am lecturat vreun referat de oportunitate…

*****

[A N U N Ţ – PRIMĂRIA ARAD]

Începând cu data de joi, 04.06.2020, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, sunt afişate următoarele documente privind:
Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii nr. 349/2017 a Consiliului Local al Municipiului Arad privind modificarea tarifelor pentru utilizarea zonelor de agrement Ştrand Neptun și Patinoarul Municipal Arad – inițiativa primarului

Până la data de 24.06.2020, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 05.06.2020, pe pagina www.primariaarad.ro, sau la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, între orele 10:00 – 12:00 marțea și joia.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

Proiectul de hotârâre pe care nu merită să-l solicitați contracost:

 

 

Tarifele aprobate în anul 2019 care sunt aplicabile și în acest sezon sunt cele publicate pe pagina Recons.

 

 

Critic Arad, 4 iunie 2020 7:10

PH3PH2PH1tarife-strand