miercuri, august 17, 2022

Flavius Oncu (PSD Hălmagiu): Tronsonul de drum Ioneşti-Vârfurile va fi reabilitat pe fonduri guvernamentale

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – PSD ARAD]

 

Preşedintele PSD Hălmagiu, Flavius Oncu, mizează pe seriozitatea operatorului privat care a câştigat licitaţia ce vizează reabilitarea tronsonului Ioneşti – Vârfurile, parte a DN76. Pentru locuitorii comunei Hălmagiu acest proiect, care se derulează pe fonduri guvernamentale, este extrem de important, în condiţiile în care din cauza slabei mobilizări a fostului antreprenor şi a modului defectuos în care şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale, contractul anterior de reabilitare a fost reziliat în septembrie 2015.

„Nu putem decât să sperăm că asocierea de firme care şi-a adjudecat contractul prin licitaţie va da dovadă de responsabilitate, va respecta termenul contractual şi mai presus de orice va livra o lucrare de calitate.  Perioada de execuţie a lucrărilor este de 12 luni de la data începerii, iar perioada de garanţie va fi de 60 luni. Discutăm despre aproximativ 14 km de drum, preţul de execuţie fiind de 56 milioane Euro iar finanţarea una guvernamentală. Operatorul privat are obligaţia contractuală de a pregăti pe moment pentru iarnă porţiunea de drum vizată, urmând ca aceleaşi companii să îi revină şi responsabilitatea deszăpezirii în anotimpul rece. Lucrările propriu-zise de reabilitare vor debuta în primăvară.”, spune preşedintele PSD Hălmagiu Flavius Oncu.

 

 Biroul de Presă al PSD Arad

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news