Acasă ȘTIRI Florin Tripa : „Consilierii judeţeni PSD vor cere autorităţilor competente declanşarea unei...

Florin Tripa : „Consilierii judeţeni PSD vor cere autorităţilor competente declanşarea unei anchete în cazul UPU”

0

 

 

Consilierul județean Florin Tripa consideră că se impune declanșarea unei anchete la Spitalul Județean din Arad după inundarea Unității de Primire Urgențe, care a dus la evacuarea în regim critic a pacienților de pe secție.Evident, cei culpabili vor trebui să plătească pentru faptul că au pus în pericol viața unor oameni nevinovați, consideră secretarul executiv al PSD Arad.

„Problema nu este deloc atât de simplă precum încearcă să o prezinte Adrian Țolea în presă, simțindu-se cu musca pe căciulă. „Inundare parțială” sau datul cu presupusul dacă va ceda sau nu sistemul de scurgere nu sunt termeni sau argumente de luat în considerare. Liberalii de a căror nume se leagă în județul Arad dezastrul din sistemul de sănătate publică vorbesc și acționează acum de parcă nu ar fi implicați sau ar avea doar tangențial vreo legătură cu ceea ce s-a întâmplat duminică la UPU.De unde detașarea aceasta ? Hai să vedem frumos cine a fost constructorul, dirigintele de șantier, cine a recepționat lucrarea și mai ales de ce s-a plătit dacă existau acele suspiciuni care în final au dus la dezastrul de la Spitalul Județean. Nu de căi amiabile de înțelegere cu firma de construcții avem nevoie domnule Țolea sau de anchete interne formale realizate de subordonaţii dumneavostră (sau mă rog foștii subordonați) ci de ADEVĂR ! De respect față de cheltuirea banului public și de securitatea cetățenilor, de eliminarea clientelismului politic și a superficialității în gestionarea actului administrativ.Se impune o anchetă imparţială meticuloasă pentru demascarea vinovaților iar consilierii județeni PSD vor cere acest lucru autorităților competente.
Avem o responsabilitate imensă față de cetățeni iar funcțiile cu care suntem investiți ne plasează în slujba comunității și nu deasupra ei.Sunt aspecte pe care PDL-PNL le ignoră de mai bine de 10 ani de când gestionează defectuos destinele județului Arad”, spune consilierul județean Florin Tripa.

 

Comunicat – Biroul de presă al PSD Arad

 

 

 

Exit mobile version