joi, august 11, 2022

FORMULA EXPLOZIVĂ explicată de directorul Poliției Locale, Adrian Toma, la cursul de trotinete!…

 

Deși subiectul siguranței în trafic cu trotinete în Arad este unul serios, totuși nu putem să-l luăm într-atât de serios încât să fie unul „exploziv”. Are și trotineta limitele ei… Cu prilejul primei ediții a First Ride Academy care a avut loc joi 08 iulie, în Parcul Mihai Eminescu, nu știu câți au învățat să folosească trotineta (sper să fie cât mai mulți), dar sigur au învățat o formulă explozivă chiar de la directorul general al Poliției Locale, Adrian Toma: Trotinetiști + Bicicliști + Mame cu landouri = combinație explozivă. Și ne spune asta în calitate de „utilizator de trotinetă”:

 

AICI DECLARAȚIA:


***

Primăria Municipiului Arad împreună cu Lime a dat startul primei ediții a First Ride Academy în Parcul Mihai Eminescu, joi 08 iulie, între orele 18:00-22:00. Evenimentul a inclus elementele de bază pentru călătoria în siguranță a utilizatorilor și parcarea responsabilă pe domeniul public.

Participanții au avut ocazia să învețe despre practicile de călătorie în condiții de siguranță, oprirea, parcarea, direcționarea trotinetei și, în același timp, și-au putut îmbunătăți abilitățile de manevrare pe un traseu de antrenament special amenajat.

La finalizarea cursului de instruire de 30 de minute, utilizatorii au fost  invitați să semneze angajamentul Respect the Ride și au primit o cască de protecție Lime în limita stocului disponibil, în ordinea venirii la eveniment.

Recent primarul municipiului Arad, Călin Bibarț a atras atenția asupra pericolelor la care se expun cei care folosesc trotinetele electrice pe alte suprafețe de rulare decât pistele de biciclete și ignorând parțial sau chiar total prevederile Codului Rutier. Acestora și nu numai le este recomandată participarea la First Ride Academy. Întrucât se numără printre utililizatorii unei trotinete electrice, edilul a participat la eveniment.

 

Ultimele Știri

Related news