marți, ianuarie 31, 2023

Fostul șef al Poliției Rutiere, comisarul-șef (r) Gheorghe Câlb s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani

 

Comisarul-șef de poliție (r) Gheorghe Câlb (65 de ani), fostul șef al Poliției Rutiere Arad în perioada de după 2005 și activ ca polițist rutierist până în 2014 (când s-a pensionat și a activat controlor de trafic în colaborare și cu concernul Astaldi) a părăsit această lume la sfârșitul unei lupte inegale cu o formă incurabilă de cancer.

„Astăzi a plecat la cele veșnice CÂLB GHEORGHE, colegul meu de clasă, fost COLONEL (r) la Poliția Rutieră
ARAD, absolvent al Liceului Teoretic Pâncota, promoția 1974, elev al școlii din Pâncota de la clasa a V-a, domiciliat în satul Mâsca.
Dumnezeu să îl odihnească și să îi numere sufletul cu drepții Săi!” – a postat o prietenă a celui care a însemnat mult pentru cei care l-au cunoscut.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un dor imens. Recunoștință veșnică celui care a fost soț, tată și bunic – Colonel (r) CÂLB CHEORGHE. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace.

Priveghiul va avea loc în zilele de joi 01.04.2021 ora 19:30 și vineri 02.04.2021 ora 18:30 la capela Silentium Aeternum, Str. Pădurii nr. 161. Slujba de înmormântarea va avea loc la cimitirul Eternitatea (Uta) Sâmbătă, 03.04.2021 ora 13:00.” – este mesajul postat de familie.

Transmitem și noi condoleanțe familiei îndurerate.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news