SPORTURI

[FOTBAL] Test dificil pentru Națională pe terenul liderului

 

Reprezetativa de fotbal a țării noastre dispută sâmbătă 10 iunie un nou meci din cadrul preliminariilor CM de fotbal. Meciul va avea loc pe stadionul Național din Varșovia, începând cu ora 21.45. Bilete se pot achiziționa de pe siteurile online bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul unui bilet este de 173 lei (163 PLN), la care se adaugă, 9 lei taxă de transport în țară.

Lotul pentru acest meci din preliminariile CM de fotbal 2018, este următorul:  Ciprian Tătărușanu, Costel Pantelimon, Florin Niță, Silviu Lung –  Romario Benzar, Bogdan Țâru, Vlad Chiricheș, Cristian Săpunaru, Florin Gardoș, Dragoș Grigore, Alin Toșca, Iasmin Latovlecici, Cristian Ganea – Sergiu Hanca, Răzvan Marin, Eric Bicfalvi, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu, Alexandru Băluță, Alexandru Chipciu, Bogdan Stancu – Dorin Rotariu, Gheorghe Grozav, Florin Andone, Denis Alibec, Andrei Ivan.

Meciul cu Polonia este unul foarte important pentru tricolori, aceștia trebuie neaparat să se întoarcă acasă cu trei puncte pentru a mai spera la locul secund în grupă. România ocupă locul 4 în grupă cu 6 puncte, unul mai puțin decât Danemarca și Muntenegru ocupantele locurilor doi și trei. Pe primul loc este gazda meciului de sâmbătă cu un număr de 13 puncte.

Cosmin Gherman, 6 iunie 2017 5:22