Acasă SPORT Frații Herea și-au crescut cota cu o echipă sufocată de absențe. Metaloglobus...

Frații Herea și-au crescut cota cu o echipă sufocată de absențe. Metaloglobus București – UTA: 3 – 0

0

 

Metaloglobus București – UTA 3 – 0 (2 – 0)

UTA avea planuri mari pentru deplasarea de astăzi de la București pe terenul celor de la Metaloglobus. Calculul hârtiei dădea favorită gruparea arădeană și poate altfel stăteau lucrurile dacă gruparea arădeană nu se confrunta cu 9 absențe înainte de joc. Cu câteva minute înainte de startul jocului, Kanda a anunțat că nu poate evolua nici el, dar a fost pe banca de rezerve. Gazdele situate în partea de jos a clasamentului, aveau neaparată nevoie de o victorie, iar această situație din lotul arădean a facilitat mult acest lucru. Pe o vreme închisă și rece doar 200 de spectatori au asistat la un meci de liga secundă. Chiar și sub aceste auspicii cu foarte multe absențe, UTA putea deschide scorul în debutul meciului, Melinte a trimis pe poartă de la 40 de metrii, portarul a respins de sub bară în minutul 7. După 15 minute bune ale arădenilor, gazdele au preluat inițiativa, defensiva arădeană a cedat de două ori în interval de un minut. Până la pauză, Claudiu Herea a a mai avut două apariții periculoase în careul arădean. Cu trei minute înainte de pauză, melinte a trimis din lovitură liberă de la 35 de metrii nu departe de cadrul porții. UTA a început mai bine partea secundă, dar nu a amenințat poarta gazdelor. După o oră de joc, Olic a intervenit la șutul lui Claudiu Herea. Golul trei al gazdelor a venit iar după o greșeală personală, iar după gol gazdele au mai avut două ocazii. UTA a încheiat seria de 3 jocuri în opt zile, a învins pe Sportul Snagov dar a remizat cu Pandurii și a pierdut azi la Metaloglobus. Se puteau aduna mai multe puncte, victoria cu Sportul Snagov își pierde din strălucire. În runda următoare la Arad sosește Chindia Târgoviște echipă aflată pe locul secund.

Așa s-a marcat:

Minutul 23; Orlic a făcut un henț în afara careului, iar Ghenovici a executat în dreapta portarului, 1 – 0.
Minutul 24; Ovidiu Herea a intrat ăn careu și a tras pe lângă Orlic, 2 – 0.
Minutul 78, Melinte trimite spre portar acesta alunecă și Claudiu Herea preia și ănscrie 3 – 0.
Metaloglobus: R. Geantă -Tomozei, Fl. Plămadă, Caramalău, Negotei – A. Lungu, M. Sota – O. Herea, Ghenovici, Vîlceanu – Cl. Herea. Au mai evoluat: Ionescu, Riza, Poteacea.
UTA: Orlic – Ivan, R. Iuga, Melinte, I. Gavrilă – I. Neagu, Hrezdac – Ciucur, Isac, C. Rus – D. Popa. Au mai evoluat: Kanda, Costin, Oroian.
Arbitri: Adrian Illyeș (Ploiești) – Cristian Daniel Ilinca (Craiova), Ștefan Dumitrache (Prahova). Rezervă: Octavian Ciucanu (Brașov).
Observatori: Ștefan Constantin (București), Adrian Petre (Buzău).

Foto: Frații Herea

Exit mobile version