marți, ianuarie 31, 2023

Fundașul Cristian Scutaru este ALB-ROȘU

 

Conducerea clubului UTA a ajuns astăzi la un acord cu Cristian Scutaru, care a devenit fotbalistul UTA-ei.

Născut pe 13 aprilie 1987, Scutaru evoluează pe postul de fundaș central și s-a afirmat la FCM Reșița. A mai jucat la Jiul Petroșani, CFR Timișoara, Poli Timișoara, CS Buftea și Dinamo București. Din 2013 a îmbrăcat tricoul lui ACS Poli.

A strâns peste 200 de jocuri în Ligile I și II, în palmaresul său figurând un titlu de vicecampion cu FCU Poli și o Supercupă, cu Dinamo. Tot cu Timișoara a jucat în Champions și Europa League. A fost internațional de tineret și juniori al României. Scutaru a avut oferte din străinătate dar până la urmă a ales orașul de pe Mureș

„Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiție din România. Știu că așteptările sunt foarte mari și că se vrea promovarea, am venit să pun umărul la treabă. Sper să ne îndeplinim obiectivul”, sunt primele cuvinte ale fotbalistului din postura de utist. Adrian Mihalcea își mai dorește transferuri până vineri când UTA cristalizează lotul pentru cantonamentul din Austria. Față de primul amical sub comanda lui Mihalcea s-a renunțat la Covaci dar și la Cuedan aflat în probe.

Bun venit la Arad…

Ultimele Știri

Related news