joi, decembrie 1, 2022

GALĂ de BOX la Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului. Ruben Stoia: „Nu o să uit niciodată că profesorii de aici mi-au cizelat caracterul și m-au îndrumat în viață”

 

În incinta sălii de sport a Colegiului Tehnic de Construcții și Protecția Mediului s-a derulat o gală de box, eveniment care s-a bucurat de o asistență consitentă numeric, formată din cadre didactice, elevi, diferiți ionvitați, precum și foști sportivi de performanță. În cadrul întrecerii sportive au încrucișat manușile sportivi de la clubul de box ai instituției gazdă și boxerii pregătiți de cunoscutul antrenor Ruben Stoia. „Acțiunea în sine a fost o reușită cel puțin prin prisma interesului stârnit printre liceenii noștrii, care și-au susținut frenetic colegii. Obiectivul nostru a fost în fond încurajarea practicării sportului de către tineri. Practic am promovat sportul prin box. De asemenea acest gen de activitate reprezintă un bun prilej de a promova într-un mod implicit și școala noastră. Menționez că în cadrul  Colegiului Tehnic de Construcții și Protecția Mediului se derulează un proiect care include și boxul, astfel încât elevii noștri pot practica gratis pugilismul. Sportul înseamnă în fond disciplină, seriozitate, muncă, dăruire și sacrificiu și ca atare nu putem decât să susținem necondiționat orice eveniment de promovare a sportului”, ne-a declarat Gheorghița Țica, directoarea C.T.C.P.M.

Fost elev al instituției, Ruben Stoia s-a declarat mulțumit de prestația micilor boxeri. „Consider că meciurile au fost echilibrate și spectaculoase. Mă bucur să văd că în cadrul instituției unde m-am format ca om se încurajează practicarea boxului. Am venit cu inima deschisă  și voi onora orice invitație de acest gen din partea  Colegiului Tehnic de Construcții și Protecția Mediului. Nu o să uit niciodată că profesorii de aici mi-au cizelat caracterul și m-au îndrumat în viață. Ca atare cu acest prilej am donat clubului gazdă materiale sportive necesare atrenamentelor de box. În continuare sportivii de aici se vor bucura de sprijinul meu necondiționat” ne-a informat Ruben Stoia.

Florin Avrămuț, organizator și antrenor voluntar al copiilor: „Am rămas plăcut surprins de nivelul de pregătire al copiilor, care nu poate fi decât produsul unui entuziasm uriaș creat în jurul acestui  gen de evenimente. Sunt încrezător că ceea ce facem noi aici este o pregătire pentru un viitor în care e promovată valoarea.”

Micii boxeri au fost răsplătiți cu medalii și diplome, precum și cu o masă festivă organizată la cantina instituției.

 

Ultimele Știri

Related news