marți, septembrie 27, 2022

SUPER-SHOW-ul GĂȘTII ZURLI – în această seară, în Cartierul Westfield. Vezi ce te așteaptă!

 

Trupa-fenomen care adună zeci de milioane de vizualizări pe rețelele sociale și site-urile de știri și care a reușit sa transforme educația formală într-un spectacol al imaginatiei, vine la Arad pentru a sărbători Ziua Copilului. GAȘCA ZURLI a ajuns în peste 30 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova, Danemarca și are record de săli sold-out în România şi străinătate.

Hit-ul „AM O CĂSUŢĂ MICĂ” (video atașat) le aparţine şi a adunat peste 61 de milioane de vizualizări, reuşeşte să adune la spectacole zeci de mii de părinţi şi copii, a umplut Sala Palatului din București (5.000 de spectatori), și a adunat de 1 iunie 2016 peste 10.000 de oameni la Palatul Stirbey fără nici un alt nume pe afiş.

Pentru cine încă nu știe, show-urile cu Gaşca Zurli sunt producţii originale, cu cântece vesele şi antrenante, costume colorate şi multă bucurie. Timp de o oră, copiii şi părinţii cântă şi dansează împreună cu cele mai iubite personaje din România: Tanti Prezentatoarea, Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel, Vrăjimăturica, Truli,  Zâna Bună şi Tura Vura.

Bianca Morariu, arădeanca ce de câțiva ani organizează evenimente, a reușit să ne surprindă și de această dată, pentru că, ghiciți ce?, ea este cea care și-a asumat organizarea show-ului ce va face furori în 5 Iunie în Cartierul Westfield din Arad. Este o femeie care ne arată că, dacă vrei și știi ce faci, poți produce „chestii memorabile” și în Arad. La cum o știm, suntem convinși că v-a ieși cel mai mare și frumos eveniment dedicat Zilei Copilului ce l-a avut Aradul până acum.

„Spectacolul susținut de Gașca Zurli și dedicat Zilei Copilului este ceva la care visez de vreo patru ani de zile și se pare că 2018 este anul în care lucrurile s-au așezat favorabil. Mi-e foarte greu să descriu în cuvinte ceea ce trăiesc de două săptămâni, de când s-au pus în vânzare biletele pentru spectacol. Rezervările făcute din Austria, Germania, Lugoj, Reșița, Timișoara, Hunedoara sau Oradea, sunt pentru mine o reală încurajare și bucurie.
Evident că nu aș fi putut face toate astea de una singură, și în primul rând vreau să-i mulțumesc Mirelei Retegan (fondatorea fenomenului, Zurli) că vine în perioada zilei de 1 Iunie, exclusiv în Arad cu acest spectacol in Vestul României.
Conducerea Westfield Arad este parte importantă în această poveste, pentru că de peste 4 ani de zile oamenii aceștia cred în visurile mele, mă susțin și mi-au pus de fiecare dată la dispoziție locația lor pentru organizarea diferitelor evenimente publice și private. Au fost printre primii oamenii care au crezut în mine încă de pe vremea în care habar nu aveam cum stă treaba cu organizarea unui eveniment, iar  aducerea Găștii Zurli în Westfield e cumva felul meu de a le mulțumi pentru colaborarea minunată pe care o avem de ani de zile.
Buboi Popa Rareș – unul dintre cei mai bine cotați fotografi arădeni – este o parte importantă în organizarea acestui eveniment, dar și direct răspunzător de imaginile și emoțiile ce vor fi surprinse în cadrul evenimentului.
Una peste alta, au mai rămas doar câteva zile până la spectacol. Pe 5 iunie, toți prietenii Zurli din zona de vest a României  se vor întâlni cu personajele lor preferate” – ne-a spus Bianca Morariu.

***

Biletele se găsesc în vâzare la Cristal Café (Bulevardul Revolutiei nr. 80) sau pot fi rezervate la tel: 0735398249

ATENȚIE: locurile rămase disponibile, sunt foarte puține.

Detalii și actualizări despre eveniment puteți găsi pe: https://www.facebook.com/events/174997629869133/

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news