marți, ianuarie 31, 2023

Geanina Pistru, Marea Unire și „cele 100 de femei liberale”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Geanina Pistru: „În anul Centenar arădencele se implică în dezvoltarea orașului!”

Campania 100 de femei liberale la 100 de ani de la Marea Unire atrage tot mai multe arădence către politica liberală:

„Apreciez faptul că în ultima perioadă alte 10 doamne din Arad s-au alăturat echipei noastre liberale. Mă încântă faptul că această campanie, 100 de femei liberale la 100 de ani de la Marea Unire are succes în rândul arădencelor.
Sunt convinsă că până la sfârsitul anului numărul doamnelor care vor veni alături de noi ne va depăsi așteptările!
Vara aceasta a fost una încărcată de proiecte și acțiuni ale Organizației de Femei a PNL Arad, iar acest fapt a fost unul convingător pentru doamnele care au ales să se implice în sfera politicii arădene. Le mulțumim tuturor celor care au făcut pasul către noi și suntem conștienți de sacrificiul pe care îl fac toate femeile care jonglează cariera cu viața de familie, iar acum și cu politica.
Urmează o perioadă plină de evenimente, multe dintre ele în strânsă legătură cu celebrarea Centenarului Marii Uniri și sunt recunoscătoare pentru faptul că arădencele sunt interesate să se implice activ în viața orașului” declară Geanina Pistru, prim-vicepreședinte național al Organizației de Femei PNL.

„Suntem în derularea mai multor proiecte care au ca scop creșterea calității vieții pentru arădeni, proiecte care vizează mediul înconjurător, sistemul social, educația, sănătatea. Pentru a obține rezultatele dorite este nevoie de implicare din partea comunității. Mă bucur să văd că doamnele din Arad sunt alături de noi și participă activ la implementarea tuturor acțiunilor noastre” declară Liliana Waas, președinte OFL Arad.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Stim de ce sunt preocupati liberalii, in special femeile (feminismul si egalitatea sexelor, inca un rezultat al politicilor neo-marxiste din SUA si Europa de vest): toleranta fata de anormalitatea sexuala, islamizarea Europei si auto-critica impinsa pana la sinuciderea etno-culturala, totul in numele… omului nou (unde am mai auzit oare ideea asta). Inca o dovada ca femeile nu au nici un habar despre politica.

    In cinstea asa-zisei egalitati dintre sexe la noi se practica la greu nepotismul, femeile primind in majoritate covarsitoare posturile in care se freaca cel mai abitir luleaua -de la vanzatoare in magazine de haine second-hand (strazile Mihai Eminescu si Lucian Blaga, de ex.) pana la posturile de secretare-secretarase si directori adjuncti (zonele industriale). Atunci o sa cred in egalitatea intre sexe cand o sa le vad in numar egal cu barbatii in mina sau dand la tarnacop in constructii.

Comentariile sunt închise.