duminică, ianuarie 29, 2023

Lista candidaților Partidului Național Liberal pe care Aradul îi propune pentru PARLAMENTUL ROMÂNIEI

 

Geanina Pistru s-a întors „happy” din vacanță, s-a îmbrăcat frumos și ne ANUNȚĂ că RENUNȚĂ la Parlament de dragul „partidului”.
Ne-a lăsat și un mesaj „emoționant”:

„Dragi prieteni,

Am renunţat să candidez pentru Camera Deputaţilor în acest an. Ca de fiecare dată, am pus echipa PNL pe primul plan, am gândit cum e mai bine pentru toţi. Întotdeauna proiectul pentru Arad este mai important decât carierele personale. Sunt cu conştiinţa curată şi convinsă că am dreptate în litigiul cu ANI, cred că juridic şi moral aş avea dreptul să candidez. Nu am dorit însă ca o problemă personală să fie un prilej de atac la adresa PNL, a colegilor noştri. Nu mi-a fost greu să renunţ, am făcut-o şi în trecut şi ştiţi toţi cei care mă cunoaşteţi că nu sunt aici pentru funcţii. Timp de 16 ani, în politică şi administraţie, am stat puţin în lumina reflectoarelor şi am muncit mult. Mă adresez în special sutelor de arădeni care susţin dezvoltarea Aradului, cu care am lucrat îndeaproape mulţi ani, în campanii electorale, pentru diferite proiecte: vă mulţumesc, voi sunteţi cei care îmi daţi putere şi mă motivaţi să merg înainte. Ca şi mine, şi voi aţi stat în spatele succesului PNL şi al administraţiei locale în ultimii 16 ani. Rămânem împreună şi la fel de motivaţi, pentru Arad şi pentru arădeni. Le doresc succes candidaţilor PNL pentru alegerile parlamentare, voi fi alături de ei, de PNL şi de arădeni, ca de fiecare dată în momentele importante.”

https://www.facebook.com/geanina.pistru/posts/2753349238278743

……………………………………………….

Lista candidaților Partidului Național Liberal pe care Aradul îi propune pentru Camera Deputaților este compusă din Glad Aurel Varga, Sergiu Bîlcea, Lazăr Faur, Patricia Dinga, Bulbuc Ionel, Garofița Popa, Ioan Ulici, Boca Bogdan-Vlad.

La Senat, Ioan Cristina, Mihai Pașca, Irina Lazăr-Onescu, Doru Sinaci și Corina Crișan compun lista PNL Arad.

Articol asociat:

GEANINA Pistru e atât de INCOMPATIBILĂ cu inteligența încât își crede TOȚI LIBERALII LA FEL DE PROȘTI… sau când A.N.I. îți dă interdicție să mai CANDIDEZI până-n 2022 – iar tu din asta ai înțeles că TREBUIE să fii DEPUTAT!

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news