luni, februarie 6, 2023

George Țucudean se operează marți, la Viena, în ziua în care coechipierii săi joacă în Liga Campionilor, la Astana

 

Formaţia FC Viitorul, deţinătoarea Cupei României, a câştigat, sâmbătă, Supercupa, impunându-se cu scorul de 1-0 (0-0) în faţa campioanei CFR Cluj pe arena din Ploiești. Pentru echipa constănţeană este primul astfel de trofeu. La CFR Cluj a evoluat din minutul 74 arădeanul George Țucudean. Acesta a fost incert, dar totuși antrenorul Dan Petrescu a forțat cu el ultimul sfert de oră.

Arădeanul relansat la Viitorul lui Hagi și confirmând la CFR acuză palpitații la inimă și se pare că are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală după cea din martie. Țucudean va rata meciul de marți pe care CFR îl va juca la Astana în preliminariile Ligii Campionilor. Golgheterul ultimei ediții din Liga întâi se va opera marți la Viena, chiar în ziua în care coechipierii săi vor juca cu ASTANAcampioana Kazahstanului. Dan Petrescu a precizat că echipa sa pornește cu șansa a doua în fața unei echipe ce e prezentă constantă în Liga Campionilor, având un buget însemnat. Clubul ardelean a cerut lui Țucudean să amâne cu câteva zile operația, dar acesta a rămas pe poziție. Profitând de zilele libere oferite de Dan Petrescu după cantonamentul din Austria, internaționalul a rămas la Viena pentru un nou consult și ar urma să fie operat marți.

Arădeanul a jucat trei meciuri din cele patru amicale din Austria și nu a fost titular în nici unul. Din cauza problemelor pe care fotbalistul său le are în ultimul timp, conducerea CFR-ului încearcă să mai aducă un alt atacant, alături de Mario Rondon (33 de ani), care a venit în această vară de la Gaz Metan.

Foto: www.gsp.ro

Ultimele Știri

Related news