miercuri, martie 29, 2023

GEST CARE SPUNE TOTUL: Pompierii din Sebiș au salvat UN CÂINE care a rămas captiv la înălțime pe o stâncă, după o misiune care a durat peste 2 ore

 

Peste două ore a durat misiunea de salvare pe care Detașamentul de pompieri din Sebiș a executat-o astăzi , salvând un cățel care schelălăia de spaimă după ce a rămas captiv pe o stâncă în fosta carieră de piatră din afara localității… pentru că ORICE VIAȚĂ CONTEAZĂ!

„Orice viață contează!
Salvatorii Detașamentului de Pompieri Sebiș au acționat mai bine de 2 ore in această dimineață pentru salvarea unui câine rămas captiv la înălțime pe o stâncă în fosta carieră de piatră din afara orașului.
Pompierii sebișeni au intervenit cu ajutorul echipamentelor specifice si după o intervenție dificilă câinele a fost coborât în siguranță.” – este informarea de presă pe care Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a trimis-o prin purtătorii săi de cuvânt, însoțită de fotografiile atașate.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

5 COMENTARII

  1. Felicitari !!!!
    Oameni cu suflet curat si frumos!!!
    Bravo!!!
    Orice suflet conteaza!

Comentariile sunt închise.