sâmbătă, martie 25, 2023

Gheorghe Falcă a adunat 45% din sufragiile celor 36% de arădeni care au ieșit să voteze și este „noul” primar al municipiului

 

În municipiul Arad, dintre cei 36, 09% de cetățeni care și-au exprimat votul, aproximativ 45% au pus ștampila pe Gheorghe Falcă – în conformitate cu ceea ce am adunat de la surse din mai multe „tabere”. Numărătoarea voturilor nu s-a încheiat încă la toate secțiile, dar se pare că Sebastian Bulumac are aproximativ 10 procente sub Falcă (28 – 30%), iar restul candidaților au adunat, îmreună, circa 24 % din simpatia celor care au ieșit la vot.

Municipiul s-a clasat cu mai bine de 10 procente sub nivelul județului la scorul general pe județ – în total, 49, 39% dintre alegătorii cu drept de vot din orașele, comunele și satele din Județul Arad exercitându-și acest drept.

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Prezenta la vot spune totul!
    40% din prezenta de 36% ar veni undeva la 14,4%, deci Gheorghe a fost ales de 14,4% din cetatenii cu drept de vot ai urbei! Pe cine reprezinta el? doar un grup, dar pentru asta alegatorii sunt de vina si partidele politice!

Comentariile sunt închise.